ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 26 Φεβρουαρίου 2012
  • Views156

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=R7_Ws6QxUNU[/tube]

Η επιλογή της Εμινέ Γεσήρ ως βασίλισσας του ξανθιωτικου καρναβαλιού, φαίνεται ότι δικαίωσε τις προσδοκίες των εμπνευστών και των διοργανωτών

Τελευταία ευκαιρία αποτελεί το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν, έστω και για λίγο, από την «γκρίζα» καθημερινότητα, συμμετέχοντας στις καρναβαλικές εκδηλώσεις, που κορυφώνονται τις μέρες αυτές σε αρκετούς δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν.Δράμας του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τ.Ε.Ε. με Ομάδα Εργασίας που έχει συστήσει, διεξάγει έρευνα με θέμα: «Διερεύνηση της δυνατότητας δημιουργίας δικτύου ποδηλατοδρόμων στην πόλη της Δράμας».

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων ΑΜ-Θ και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνουν το Σάββατο 3 Μαρτίου ημερίδα με θέμα «Η νέα Κοινή Γεωργική Πολιτική 2014-2020 και οι επιπτώσεις στο χώρο της Περιφέρειας ΑΜΘ».

Ημερίδα με θέμα «Θάσος Αναπτυξιακές δυνατότητες και ενίσχυση επιχειρηματικότητας στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον» διοργανώνουν την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στις 18:30 στο Καλογερικό του Λιμένα, ο Δήμος και το Επιμελητήριο Καβάλας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments