ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 11 Μαρτίου 2012
  • Views143

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=l1CDb2a_3Po[/tube]

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, σε συνεργασία με το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας/Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων-Υγροτόπων, διοργανώνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 και ώρα 9.30 πμ στην Κομοτηνή, την πρώτη ενημερωτική ημερίδα του έργου «Προστασία και ανόρθωση υδατικών και δασικών πόρων Νομού Ροδόπης».

Στην Κομοτηνή, σε ασφαλιστικά μέτρα κατά των εργαζομένων προσέφυγε η εταιρεία Σέλμαν, ζητώντας να κηρυχθεί η απεργία τους παράνομη και καταχρηστική. Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων έγινε σήμερα στα Δικαστήρια της Κομοτηνής.

Στην Ξάνθη τώρα, σε σοβαρή υπόθεση εξελίσσεται ο καταλογισμός από το Ελεγκτικό συνέδριο του ποσού των 60 εκατομμυρίων δραχμών που ΥΠΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ στο Επιμελητήριο Ξάνθης την περίοδο της Διευθύντριας Κατερίνας Βασιλειάδου, στις διοικήσεις από το 1991 μέχρι και την αποκάλυψή του το 1999.

Συνεχίζουμε με Ξάνθη και αρκετή δουλειά είχαν τα Κλιμάκια ελέγχου λαϊκών αγορών και υπαίθριου εμπορίου στην έξοδό τους στην Ξάνθη, στην πρώτη έφοδο του Κλιμακίου πανελλαδικά.

Ακόμα, την Ξάνθη επισκέφθηκε την Παρασκευή ο νέος πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Κερίμ Ουράς. Το πρωί βρέθηκε στο Δημαρχείο της Ξάνθης όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης.

Και τέλος στην Δράμα, σχετικά με πληροφορίες που αναφέρουν πως στο σχεδιασμό της κυβέρνησης υπάρχει η πρόβλεψη να κλείσει μεταξύ άλλων και το Πρωτοδικείο Δράμας και να συγχωνευθεί με αυτό της Καβάλας, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δράμας και τέως υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Χρήστος Αηδόνης

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments