ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 23 Απριλίου 2012
  • Views587

H Ειρήνη Κουρτίδου υποψήφια βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ., το Σάββατο 21 Απριλίου, επισκέφθηκε τη Θάσο, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις και επαφές με κατοίκους και εκπροσώπους φορέων του νησιού.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια βουλευτής επισκέφθηκε τις Μαριές, το Θεολόγο και τον Πρίνο, όπου συνάντησε πολίτες, άκουσε τα προβλήματά τους και αφουγκράστηκε τις ανησυχίες τους. Επιπλέον, ενημερώθηκε για καίρια ζητήματα που αφορούν το νησί της Θάσου.

Την Κυριακή, 22 Απριλίου, παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Θωμά Παλαιοχωρίου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. κ. Χρυσοστόμου. Αμέσως μετά, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του μνημείου, προς τιμήν του νεκρού στρατιώτη του 21ου Συντάγματος Πεζικού στη μάχη του Παλαιοχωρίου, στις 22 Απριλίου 1913. Επιπρόσθετα, πραγματοποίησε επαφές στην πρωτεύουσα του Δήμου Παγγαίου, Ελευθερούπολη και συνομίλησε με κατοίκους στον κεντρικό δρόμο της περιοχής, οι οποίοι της επικοινώνησαν τα μείζονα προβλήματα της περιοχής.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, συνάντησε φίλους και πολίτες στα Κηπιά, στη γιορτή του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, παρακολούθησε τις εκδηλώσεις του εθίμου της αναπαράστασης του Ποντιακού Γάμου στο Ζυγό ενώ ολοκλήρωσε τις επισκέψεις της, με την παρουσία της στις εκδηλώσεις για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου στο Οφρύνιο.

Τέλος, σήμερα Δευτέρα, 23 Απριλίου, έχει προγραμματίσει να παρευρεθεί στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία του εορτάζοντος Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Ελαιοχώρι του Δήμου Παγγαίου.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments