ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 26 Μαΐου 2012
  • Views320

Προσεκτικά αλλά με την απαιτούμενη επιφύλαξη εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί ότι κυκλοφορεί στο νομό καβάλας ένα ασημί AUDI δίχως πινακίδες του οποίου οι επιβαίνοντες πλησιάζουν μικρά παιδιά με σκοπό να τα απαγάγουν.

Όπως δήλωσε και ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Αντώνης Μαλελίδης, η πρώτη καταγγελία που δέχθηκε η αστυνομία ήταν το πρωί του περασμένου Σαββάτου από το Αγίασμα. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε το μικρό παιδί στους γονείς του -που επικοινώνησαν με τις αρχές- ήταν πως ένα όχημα ασημί χρώματος με τρεις επιβαίνοντες, το πλησίασε, του έδωσαν καραμέλες και του πρότειναν να το μεταφέρουν όπου αυτό επιθυμούσε. Το παιδί αρνήθηκε και ανέφερε στη συνέχεια το περιστατικό στους γονείς του.

Την επόμενη ημέρα, κάτοικοι του χωριού Μέλισσα (στον δήμο Παγγαίου) έκαναν μια ακόμα καταγγελία για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ενώ στον κύκλο των καταγγελιών προστέθηκε και μια κυρία από την Άσπρη Άμμο.

Και για τις δύο περιπτώσεις η περιγραφή των επιβαινόντων είναι ίδια και το όχημα δεν έχει πινακίδες κυκλοφορίας. Τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη περίπτωση η αστυνομία εξέδωσε άμεσα αναζητήσεις αλλά, δεν στάθηκε δυνατόν να εντοπιστεί το αυτοκίνητο κι έτσι προς το παρόν η υπόθεση παραμένει σε εκκρεμότητα…

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=b4rpMfvl3fQ[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments