ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 09 Απριλίου 2013
  • Views282

Οι τελευταίες εξελίξεις στον Τραπεζικό τομέα δεν προκαλούν μόνο θλίψη στους έλληνες πολίτες αλλά και εύλογες ανησυχίες, οι οποίες μάλιστα επιτείνονται εξαιτίας της άβουλης στάσης των εδώ κυβερνώντων και των κινήσεων  χειραγώγησης του συστήματος από τους Γερμανούς.

Η δεύτερη φάση, η οποία προβλέπει την αρπαγή της περιουσίας των ελλήνων, δημόσιας και ιδιωτικής, μέρος της τριλογίας «φτωχοποίηση – αρπαγή της περιουσίας – διάλυση της χώρας», βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,  γεμίζοντας με οργή, απόγνωση και αγανάκτηση τον Ελληνικό λαό.

Οι εκπρόσωποί μας στο κοινοβούλιο παρακολουθούν άβουλοι, χωρίς θέσεις και σθένος, τα όσα διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες και επιλέγουν να μείνουν απλοί θεατές στις εξελίξεις που έρχονται τους επόμενους μήνες.

Το δίλημμα εκλογές ή κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» δεν αφήνει και πολλά ψήγματα για αισιοδοξία, από τη στιγμή που απουσιάζει η πρόταση της άμεσης καταγγελίας του χρέους και της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τη  χάραξη εθνικής οικονομικής πολιτικής.

Για το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα η λύση μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από τη συγκρότηση ενός Πατριωτικού Μετώπου, το οποίο θα ενώσει όλες  τις δυνάμεις  που έχουν ως πρωταρχικό στόχο την απόρριψη των μνημονίων, τη μονομερή καταγγελία του χρέους, καθώς και τη Σεισάχθεια, ως το κομβικό σημείο για την μεγάλη Αλλαγή και την Απελευθέρωση.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments