ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 27 Μαρτίου 2013
  • Views154

Η χώρα μας σήμερα διαλύεται, τεμαχίζεται και ξεπουλιέται. Ο λαός της εξαθλιώνεται και εξοντώνεται. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποικία. Ο Ελληνισμός δέχεται συντονισμένες αλλεπάλληλες επιθέσεις, οι οποίες έχουν ως αποκλειστικό στόχο τον αφανισμό του.

 

Οι ελληνικές πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων εξουσίας, έχουν υποταχθεί πλήρως στα σχέδια των δυνάμεων κατοχής και δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους, υποθηκεύοντας το μέλλον και την ύπαρξη της χώρας μας και των πολιτών της.

 

Ήρθε η ώρα για τη δημιουργία ενός κοινού πατριωτικού μετώπου, το οποίο θα αγωνιστεί για την ανατροπή των σχεδίων των κατοχικών κυβερνήσεων και των εντολέων τους.

 

Οι όροι της οικοδόμησης του κοινού πατριωτικού μετώπου θα πρέπει να είναι προσδιορισμένοι με απόλυτη σαφήνεια και να έχουν ως αφετηρία τα παρακάτω:

 

–          Καταγγελία και ανατροπή της πολιτικής της Γερμανίας, η οποία επιδιώκει να μετατρέψει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο της και τους Έλληνες σε υπόδουλους πολίτες, με στόχο να οικειοποιηθεί τον φυσικό και ορυκτό πλούτο της χώρας μας.

–          Μονομερής καταγγελία του επαχθούς χρέους, ακύρωση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων που απορρέουν από αυτά.

–          Έξοδος από την ευρωζώνη και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

–          Διαγραφή όλων των χρεών των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων προς τις Τράπεζες και το Δημόσιο.

–          Επιστροφή όλων των κατασχεμένων ακινήτων από τις τράπεζες και το δημόσιο στους ιδιοκτήτες τους από την περίοδο που ξεκίνησε η παγκόσμια οικονομική κρίση. Εξαίρεση και επανεξέταση των περιπτώσεων που η κατάσχεση ή δήμευση των ακινήτων έγινε για υποθέσεις εγκλημάτων του κοινού ποινικού διακαίου.

–          Έλεγχος του χρηματοπιστωτικού συστήματος από το δημόσιο και εθνικοποίηση των τραπεζών.

 

Καλούμε όλους τους Έλληνες, να συμμετέχουν στην συγκρότηση ενός Πατριωτικού Μετώπου, με στόχο την επίτευξη της Εθνικής Λαϊκής Ενότητας, για την Εθνική Ανεξαρτησία.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments