ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 08 Απριλίου 2013
  • Views188

«Πράξη ουσιαστικού εγκωμιασμού της ναζιστικής βίας» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την προβολή της χθεσινής εκπομπής του Γιώργου Τράγκα με καλεσμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Χθες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έκανε την επιλογή να μεταδώσει εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών της, με εμψυχωτή τον Γιώργο Τράγκα.

» Δεν επρόκειτο για εκπομπή πολιτικού διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς, ούτε για συνέντευξη με δημοσιογραφική αντίκρουση, αλλά για τηλεοπτικό “στήσιμο” σε βάρος της δημοκρατικής νομιμότητας, για πράξη ουσιαστικού εγκωμιασμού της ναζιστικής βίας», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε σχετική ανακοίνωσή του.

«Δεν περιμέναμε ότι η συνεχής διολίσθηση στον λαϊκισμό, τη δημαγωγία και τη μονομέρεια πολλών εκπομπών του ΣΚΑΪ θα έφτανε στο σημείο αυτό», προσθέτει.

Τονίζει τέλος ότι δημοκρατική ευθύνη δεν έχουν μόνο οι πολιτειακοί θεσμοί και τα όργανα του κράτους, αλλά και η κοινωνία των πολιτών, «πρωτίστως δε τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης που λειτουργούν στο πλαίσιο του άρθρου 15 του Συντάγματος».

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής

Απαντώντας η Χρυσή Αυγή κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ως «το άθλιο απόκομμα της μίζας, της διαφθοράς και της απάτης, που πνέει τα λοίσθια» και το οποίο «ξέσπασε πάλι σε έναν οχετό ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής» ενώ υποστηρίζει ότι αν βρισκόταν στην εξουσία θα είχε επιβάλλει «απόλυτη λογοκρισία».

«Δυστυχώς γι’ αυτούς ο ελληνικός λαός τους καταδίκασε στο περιθώριο και η Δικαιοσύνη άρχισε ήδη να στέλνει τα εκλεκτότερα στελέχη τους βαθιά μέσα στον Κορυδαλλό» καταλήγει η ανακοίνωση.

ethnos.gr

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments