ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 28 Ιανουαρίου 2013
  • Views144

Πλούσιο ήταν από πολιτιστικής άποψης το σαββατοκύριακο που πέρασε στο Δήμο Νέστου, καθώς αρκετοί ήταν οι σύλλογοι  που έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας λοιπόν,  πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο οι υπεύθυνοι του κέντρου υγείας Χρυσούπολης . Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης .

Στη συνέχεια ο δήμαρχος επισκεύτηκε ίδια εκδήλωση του αιμοδοτικού – πολιτιστικού συλλόγου Κεραμωτής .

Σε μία πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα ο σύλλογος Μικρασιατών Χρυσούπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα με τον δήμαρχο να τιμά με την παρουσία του την όμορφη εκδήλωση.

Και ο  αθλητικός σύλλογος Νέστου έκοψε την καθιερωμένη πίτα , με ευχή όλων για μια καλή αθλητική πορεία μέσα στη χρονιά.

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση και με την παρουσία του Δημάρχου , Σάββα Μιχαηλίδη , του Αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαου Γρανά και του βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη , έκοψε την πίτα του ο εμπορικός σύλλογος Χρυσούπολης.

Τέλος , και ο πολιτιστικός σύλλογος του τοπικού διαμερίσματος Χρυσοχωρίου πραγματοποίησε την κοπή της πίτας του την Κυριακή που μας πέρασε , με τον δήμαρχο να δίνει το παρόν στην εκδήλωση.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments