ΚΑΒΑΛΑ — 10 Μαρτίου 2012
  • Views152

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=sU4928sl83Q[/tube]

Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης υποδέχθηκε στο σπίτι του στην Άσπρη Άμμο αρκετούς καλούς φίλους. Άριστος οικοδεσπότης συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Τέτοιες κοινωνικές πρωτοβουλίες του Ντίνου δείχνουν πόσο έτοιμος είναι για τις εκλογές. Αρκεί, βέβαια, να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Ο Δήμαρχος Καβάλας επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά από ταξίδι μυστήριο στο εξωτερικό. Ίσως μάλιστα να μην ήταν ένα ταξίδι αλλά δύο ή και τρία, εντός και εκτός Ελλάδας. Χθες ο κ. Δήμαρχος εμφανίστηκε στην εκδήλωση για τις γυναίκες, στο ξενοδοχείο Γαλαξίας. Ο κ. Σιμιτσής απουσίαζε από την Καβάλα για μέρες χωρίς να ανακοινώσει που πήγε και γιατί. Πληροφορίες βέβαια υπάρχουν αλλά σε αυτές δεν δίνουμε βάση. Εφόσον επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε, δεν δεχόμαστε άλλου είδους πληροφόρηση.

Οι της αντιπολίτευσης ασκούν κριτική στον Δήμαρχο γιατί θεωρούν ότι συχνά απουσιάζει από την Καβάλα. Πρόκειται για υπερβολές. Κριτική αντίθετα πρέπει να γίνει γιατί αυτά τα ταξίδια τηρούνται περίπου επτασφράγιστο μυστικό. Ενώ εκδίδεται δελτίο τύπου για το παραμικρό, συναντήσεις ακόμη και με Υπουργούς μένουν μακριά από την δημοσιότητα. Λες και έχει κάτι να φοβηθεί…

Στο εξωτερικό βρίσκεται ο Αρχέλαος Γρανάς, με την ευκαιρία της τουριστική έκθεση του Βερολίνου. Είναι το πρώτο του υπηρεσιακό ταξίδι εκτός Ελλάδας (η Βουλγαρία δεν υπολογίζεται) σε αυτό το διάστημα που βρίσκεται στη θέση του επικεφαλής της Περιφερειακής Ενότητας. Ο κ. Γρανάς επιστρέφει στην Καβάλα την Δευτέρα. Σε αντίθεση με τον κ. Σιμιτσή, ο Αντιπεριφερειάρχης έδωσε από μόνος του δημοσιότητα στο συγκεκριμένο ταξίδι. Ίσως επειδή ήταν το πρώτο με αυτή του την ιδιότητα.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments