ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 08 Μαρτίου 2013
  • Views153

Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών με βούλευμά του δείχνει το εδώλιο του κατηγορουμένου στον Άκη Τσοχατζόπουλο και σε άλλους 19 συγκατηγορουμένους του για την υπόθεση με τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα με την κατηγορία  για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Αναλυτικότερα εκτός του Α. Τσοχατζόπουλου καλούνται να λογοδοτήσουν η νυν σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, η πρώην σύζυγός του Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου, ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας, ο αδελφός της Β. Σταμάτη, Παναγιώτης η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, ο κατασκευαστής Αστέριος Οικονομίδης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης, ο πρώην γ.γ. Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος, η δικηγόρος Ταλίτα Τσεκούρα, ο εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρείας Morelia Ορατιος Μελάς, ο φερόμενος ως συνιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Torcaso Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Nobilis Νίκος Γεωργουλάκης, ο φερόμενος ως συνιδιοκτήτης της Torcaso Παντελής Ζαχαριάδης.

Στο εδώλιο θα καθίσουν επίσης οι Σπυρίδων Χατζηνικολαου, Γιώργος Κωνσταντάτος, Φωτης Αρβανίτης και Νίκος Καρατζάς.

Παράλληλα το δικαστήριο αποφάσισε να μην παραπέψει σε δίκη τη θεία της Βίκυς Σταμάτη, Αικατερίνη Σταμάτη και τον εκπρόσωπο της offshore εταιρείας Bluebell Ευτύχιο Ατσοπάρδη καθώς έκρινε ότι τα στοιχεία εις βάρος τους δεν ευσταθούν.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments