ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 21 Δεκεμβρίου 2012
  • Views118

Λίνεν στην συνέντευξη τύπου: «Αυτή δεν ήταν ΑΕΚ!»

Καλή χαρακτήρισε την εμφάνιση της ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν μετά το τέλος του αγώνα: «Έπρεπε να παίξουμε με μία νέα ομάδα λόγω των τραυματισμών και της κούρασης. Τα πήγαμε καλά. Είχαμε το ίδιο πρόβλημα με το πρωτάθλημα. Δεν κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Χρειαζόμασταν κάποιο γκολ. Από τη στιγμή που δεν ήρθε νωρίς, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα στη συνέχεια».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να πάει χαμηλότερα η ΑΕΚ, είπε: «Η ερώτηση αυτή είναι γελοία. Αυτή η ομάδα δεν είναι η ίδια ομάδα που παίζει στο πρωτάθλημα. Είχαμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Στο δεύτερο μισό θα έχουμε μεγαλύτερη δύναμη. Έχουμε μπροστά μας 15 παιχνίδια».

Λίνεν στους παίκτες της ΑΕΚ: «Κάποιοι θα φύγουν από εδώ»

Νευριασμένος ήταν ο Έβαλντ Λίνεν μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Καβάλα για το Κύπελλο. Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε αρκετούς από αυτούς τονίζοντάς τους μάλιστα πως θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

«Κάποιοι εδώ μέσα να ξέρετε θα φύγετε. Ήδη έχουμε πάρει δύο παίκτες και θα πάρουμε μάλλον και άλλους. Θα είμαστε πολλοί και δεν είναι καλό. Θα πρέπει να φύγουν κάποιοι, αφού προφανώς και δεν μπορούν να βοηθήσουν. Έτσι είναι η ζωή τι να κάνουμε…. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι πιο δυνατή. Όσον αφορά το ματς, κάναμε λάθη και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Το Κύπελλο όμως δεν ήταν ο βασικός στόχος μας όπως είχαμε πει. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα για να πετύχουμε να ανέβουμε στην βαθμολογία» .

Αραμπατζής: «Αν δεν κάνεις ευκαιρίες…»

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έκανε καμία απολύτως ευκαιρία στις διπλές αναμετρήσεις με την Καβάλα, στάθηκε ο Γιάννης Αραμπατζής μετά τον αποκλεισμό της Ένωσης: «Όταν σε δύο αγώνες με την Καβάλα δεν μπορείς να κάνεις μια κλασική ευκαιρία, όταν δεν μπορείς να βάλεις ένα γκολ, δεν γίνεται να περάσεις», είπε αρχικά για να συνεχίσει αναφορικά με τη φάση του τέρματος που δέχτηκε: «Πήγα για τη μπάλα και ο Ενσαλίβα με χτύπησε. Δεν ξέρω πως φάνηκε, αλλά εγώ νομίζω ότι είναι φάουλ».

Ενσαλίβα: «Σέβομαι τον κόσμο της ΑΕΚ»

Την πρώην του ομάδα πλήγωσε ο Ταμαντανί Ενσαλίβα, ο οποίος με το τέρμα του άφησε εκτός της ΑΕΚ. Μιλώντας κατά τη βράβευσή του ως ο MVP της αναμέτρησης, τόνισε: «Ήταν το πιο περίεργο συναίσθημα που έχω νιώσει. Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Έχω φίλους στην ΑΕΚ και δεν πανηγύρισα το γκολ γιατί σέβομαι τον κόσμο της. Όμως, υπήρχαν άνθρωποι μέσα στην ομάδα που ήθελαν να μου κάνουν κακό. Σε αυτούς αφιερώνω το γκολ μου. Ξέρουν αυτοί σε ποιους αναφέρομαι. Για τους οπαδούς της ΑΕΚ νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα μου προσέφεραν…».

Τελεσίγραφο της Original στους μετόχους!

Αντιπροσωπεία της ORIGINAL μίλησε στη συνέντευξη τύπου και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους μετόχους.

Αναλυτικά:

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω από πλευράς της ORIGINAL, ότι αύριο είναι η 7η μέρα κατάληψης. 21/12 του 2012. Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση στην πρόσκληση που έχουμε κάνει προς όλους αυτούς που κρατούν την τύχη της ΑΕΚ στα χέρια τους.

Έχουμε όλη την καλή διάθεση να δώσετε λύση. Περιμένουμε την «ετυμηγορία» τους… 1ο απλά θέλετε να είστε αμέτοχοι και συνένοχοι στην καταστροφή ή 2ο να αποδείξετε ότι έχουν δίκιο όσοι σας πίστεψαν. Για μας τίποτα δεν τελείωσε, όλα τώρα αρχίζουν.

Αυτό να το βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους, όσοι πιστεύουν ότι δεν θα έρθει η καταστροφή του κόσμου την 21η Δεκεμβρίου του 2012.

Για μας υπάρχουν κι άλλα… Θέλουμε να πούμε κάτι και για εσάς τους δημοσιογράφους: Ως πότε θα κλείνεται τα μάτια σας στον σφαγιασμό της ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατόν να μη βλέπετε εδώ και ένα γύρο από τον κάθε διαιτητή τι αντιμετώπιση. Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Καβάλα και στον Λίνεν που μένει εδώ μαζί μας. Ο χρόνος τελείωσε”.

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016
Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments