ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 24 Ιουλίου 2012
  • Views402

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=fEIZ2WDh_dA[/tube]

Την παραίτησή του υπέβαλε, σήμερα το πρωί, από την θέση του προέδρου της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας (ΕΓΕΣΥΚ), ο Στάθης Τσαρίδης. Ο κ. Τσαρίδης υπέβαλε την παραίτησή του κατά την διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης που άρχισε στις 10.30 το πρωί στο Νοσοκομείο (μια συνέλευση, πάντως, στην οποία οι γιατροί προτίμησαν να μην δώσουν το παρόν) . Τα παράπονα, πάντως, δεν έλειψαν από όσους γιατρούς προσήλθαν, τελικά, στην συνέλευση, καθώς κοινός τόπος των δηλώσεων πολλών από αυτούς ήταν το “όπου φτώχεια και γκρίνια”.

Στα εσωτερικά της συνέλευσης ανακοινώθηκε και επίσημα η απόφαση των γιατρών του νοσοκομείου να βάλουν επ’ αορίστου λουκέτο στα εξωτερικά ιατρεία ζητώντας την κατανόηση ασθενών και ασφαλισμένων για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις εδώ και μήνες απλήρωτες εφημερίες τους. Επίσης ισχύει η επίσχεση εργασίας στην οποία έχουν προχωρήσει οι νοσοκομειακοί γιατροί ενώ ο κ. Τσαρίδης μας ενημέρωσε ότι δεν θα εκτελούνται τα προγραμματισμένα ραντεβού αλλά θα δέχονται μόνον τα πολύ έκτακτα περιστατικά.

Ακούστε τι είπε, στην εκπομπή του ENA CHANNEL ΑΝΑΛΥΤΗΣ, ο πρώην πρόεδρος του ΕΓΕΣΥ Καβάλας Στάθης Τσαρίδης

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/ixoi_analitis/24_07/ANALITIS_TSARIDIS_24_07.mp3″ colors=”#900345″ id=”1″ nums=”1″]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments