ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 02 Ιουλίου 2013
  • Views337

Παραίτηση Καλλιοντζή από το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας

Λίγη ώρα μετά την κοινοποίηση της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, με την οποία τέθηκε σε προσωρινή αργία 6 μηνών, ο Θόδωρος Καλλιοντζής κατέθεσε στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, την παραίτηση του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.
«Θα σας ενημερώσει η παράταξη μου για τον νέο της επικεφαλής» γράφει στο κείμενο παραίτησης του ο κ. Καλλιοντζής, ενώ σ’ αυτό, ο επικεφαλής της παράταξης «Ώρα για Έργο», δεν αναφέρει τους λόγους της παραίτησης του.
Στη θέση του κ. Καλλιοντζή θα ορκιστεί νέα δημοτική σύμβουλος η δικηγόρος Αναστασία Ιωσηφίδου.

Μόνο στο κεντρικό κατάστημα ΕΛ.ΤΑ στην Αλεξανδρούπολη οι συναλλαγές τον Ιούλιο

Την εξής ανακοίνωση θα βλέπουν θυροκολλημένη στην είσοδο, όποιοι βρεθούν στο ταχυδρομείο της Αλεξανδρούπολης, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας.
Η ανακοίνωση είναι λιτή αλλά περιεκτική.
“Η θυρίδα θα παραμείνει κλειστή όλο τον Ιούλιο λόγω έλλειψης προσωπικού”.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε θα μπορούν οι πολίτες να εξυπηρετούνται για τις συναλλαγές τους στο συγκεκριμένο υποκατάστημα αλλά θα πρέπει να προσέρχονται στο κεντρικό κατάστημα στον παραλιακό δρόμο της πόλης.
Η μη λειτουργία της θυρίδας δε σημαίνει ότι όσοι έχουν μισθωμένες θυρίδες δε θα μπορούν να λάβουν την αλληλογραφία τους. Θα μπορούν κατά τις ώρες 7:30 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι να προσέρχονται στο υποκατάστημα και να τη λάβουν κανονικά, καθώς η αλληλογραφία τοποθετείται το πρωί στην κάθε θυρίδα από υπαλλήλους που εργάζονται σε άλλα πόστα, παρόλο που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει υπάλληλος για να τη λειτουργήσει.
Για οποιαδήποτε όμως άλλη συναλλαγή, θα εξυπηρετούνται στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ.
Όλη αυτή η κατάσταση προέκυψε, καθώς αποχώρησαν υπάλληλοι, αφού έληξε η σύμβασή τους, και ακόμα οι θέσεις αυτές δεν έχουν καλυφθεί. Τα ΕΛ.ΤΑ. βέβαια έχουν προκηρύξει σχετικές θέσεις, ωστόσο μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, θα ταλαιπωρούνται και οι πολίτες και οι εργαζόμενοι.

O Αθανάσιος Τσαυταρης σε εκδηλώσεις στην Δράμα για την στήριξη των αγροτών

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, επισκέφθηκε τη Δράμα προκειμένου να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ΠΕ Δράμας για την υποστήριξη και ενημέρωση του αγροτικού κόσμου της περιοχής.
Στο πλαίσιο των παραπάνω εκδηλώσεων ο κ. Υπουργός, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γιάννη Ξανθόπουλο, επισκέφθηκε την Αγροτική Αγορά Δράμας, όπου περιηγήθηκε σε όλους τους πάγκους και συνομίλησε με το σύνολο των παραγωγών δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τις ντόπιες καλλιέργειες και ακούγοντας με μεγάλη προσοχή τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των αγροτών.
Επίσης ο κ. Τσαυτάρης εγκαινίασε την έκθεση Δραμινών αγροτικών προϊόντων και επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα που είχαν τοποθετηθεί στο χώρο μπροστά από το Διοικητήριο, ενώ αμέσως μετά ανέπτυξε σε μια δίωρη ομιλία προς τους αγρότες της Δράμας, παρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη, των Δημαρχών Προσοτσάνης, Κ. Νευροκοπίου και Καλαμπακίου, Αντιδημάρχων, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων και στελεχών της Π.Ε. Δράμας, τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) που θα ισχύσει από το 2015 και εν συνεχεία απάντησε στα πολυάριθμα ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους.
Κατά την επίσκεψή του ο κ. Υπουργός συνοδευόταν από τον Γ.Γ. του υπουργείου κ. Κορασίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥπΑΑΤ. Ο κ. Κορασίδης συμμετείχε σε σύσκεψη με τους αγρότες της Δράμας, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα Αυτοδιοίκησης πριν την ομιλία του κ. Υπουργού, όπου καταγράφηκαν τα αιτήματα και δόθηκαν άμεσα απαντήσεις στα ερωτήματα των αγροτών της περιοχής.

Print Friendly

Share

About Author

Θόδωρος

(0) Readers Comments