ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 12 Μαΐου 2012
  • Views877

Ηλεκτρική αποδεικνύεται η θέση του προέδρου της ΔΕΥΑ Καβάλας, καθώς μετά τις παραιτήσεις του Ανδρέα Γράσσου και του Νίκου Δημητριάδη, την σκυτάλη πήρε ο Αθανάσιος Πάσχου. Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας δεν πρόλαβε καλά-καλά να αναλάβει τα καθήκοντά του και, σύμφωνα και με την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Καβάλας, «υπέβαλε την παραίτησή του στον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή, για προσωπικούς λόγους».

Ουδείς γνωρίζει ποιοι ακριβώς λόγοι ώθησαν τον κ. Πάσχο να παραιτηθεί από το αξίωμά του μετά από μόλις 20 ημέρες από την στιγμή που το ανέλαβε, χωρίς να έχει προεδρεύσει ούτε σε μια συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑ Καβάλας, την ώρα μάλιστα που από την πρώτη στιγμή έδειξε έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τα καθήκοντα που είχε αναλάβει (λαμβάνοντας υπόψη και τις γνώσεις του ως οικονομολόγος). Από την στιγμή, μάλιστα, που δεν λάμβανε κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα (καθώς, όπως είχε δηλώσει και στην εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ, δεν είχε δεχθεί να λαμβάνει μισθό για τις υπηρεσίες του), το ότι ζήτησε τόσο γρήγορα να παραιτηθεί δεν μπορεί να εξηγηθεί από κανέναν. Δεν είναι λίγοι, πάντως, αυτοί που πιστεύουν ότι η κατάσταση στην ΔΕΥΑΚ είναι μη αναστρέψιμη, και ότι ο μόνος ουσιαστικός λόγος για την παραίτησή του ήταν η επιθυμία του να απεμπλακεί από το χάος που, ενδεχομένως, συνάντησε. Ο ίδιος του, πάντως, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ μαζί του, απέφυγε επιμελώς να δώσει κάποια απάντηση.

Τον λόγο έχουν, πλέον, ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής και ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Καβάλας, οι οποίοι καλούνται να εξηγήσουν στους Καβαλιώτες τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης του Αθαν. Πάσχου (αλλά και των δυο προκατόχων του) αλλά, κυρίως, το τι γίνεται στην πολύπαθη ΔΕΥΑ Καβάλας…

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=KCUoCDZ2Gzc[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments