ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 23 Μαρτίου 2013
  • Views152

Δωρεάν καύσιμα και σέρβις στο αυτοκίνητό του εξασφάλιζε ένας 50χρονος από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, ο οποίος εμφανιζόταν ως υπάλληλος της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας.

Ο 50χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος, προσποιούμενος υπάλληλο της Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ιεράπετρα και εφοδίασε με καύσιμα το ΙΧ αυτοκίνητο του, ενημερώνοντας τον πρατηριούχο ότι το σχετικό αντίτιμο των 69 ευρώ θα καταβληθεί από την Μητρόπολη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 50χρονος είχε επίσης επισκεφθεί συνεργείο αυτοκινήτων στη Σητεία, όπου με τον ίδιο τρόπο εξαπάτησε τον ιδιοκτήτη του, αφού έκανε εργασίες μηχανικού ελέγχου στο όχημα του, αξίας 236 ευρώ.

Ακόμα, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, για απάτη και πλαστογραφία, γιατί κάνοντας χρήση πλαστής σφραγίδας της Ιεράς Μονής Παναγιάς Ακρωτηριανής και δηλώνοντας ότι είναι εκπρόσωπος της Εκκλησίας εφοδίαζε το αυτοκίνητο του με καύσιμα και από πρατήριο υγρών καυσίμων στη Σητεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, για απάτη και δόλια αποδοχή παροχών.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments