ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 14 Μαΐου 2012
  • Views162

Με εντός έδρας ήττα με 1-0 από την ομάδα του Οδυσσέα Γλυφάδας, έπεσε η αυλαία για την τοπική μας ομάδα, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Κωτσάλου και παρακολούθησαν αρκετοί θεατές, οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά όλες τις διαγωνιζόμενες αθλήτριες που αγωνιστήκαν αλλά κυρίως για το θέαμα που παρουσίασαν και οι δυο ομάδες αλλά δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις η μπάλα δεν έκανε τα χατίρια, ώστε να έχουμε ένα πλούσιο σε τέρματα αγώνα.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στο 30′ με δυνατό σουτ βολέ της Μπαροτσάκη από μακρινή απόσταση, γκολ το οποίο ήταν και χρυσό για την φιλοξενούμενη ομάδα, αφού της χάρισε την νίκη.

Η τοπική μας ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά δυστυχώς για μια ακόμη φορά η θεά τύχη δεν έκανε τα κέφια των αθλητριών της Καβάλα 86. Μάλιστα στο 65΄ η Τριανταφυλλίδου είχε σουτ στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της Πελετίδου.

Δεν υπάρχει υστερούσα αθλήτρια από την τοπική μας ομάδα, ενώ από την ομάδα του Οδυσσέα Γλυφάδας διακρίθηκαν οι Παπακώστα, Κακαμπούκη & Μπαροτσάκη.

Με λίγα λάθη η διαιτησία των κκ. Γκόγκου Δ., Γκιόση Μ.& Δρακίδη Ι. από τον Σ.Δ.Π. Θράκης.

Με την λήξη του αγώνα, στηθήκαν τα πανηγύρια από πλευράς των παικτριών και των παραγόντων της τοπικής μας ομάδας, που παρά τις πολλές αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρόνιας, και παρά τις αρνητικές προβλέψεις από κάποιους καλοθελητές, όπως συμβαίνει πάντα, κατάφεραν να κρατήσουν το γόητρο της ομάδας ψηλά αλλά το κυριότερο να καταφέρουν, ώστε να παραμείνει η ομάδα στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας.

Μάλιστα στηθήκαν ψησταριές σε μια άκρη του γηπέδου και άρχισε και ένα μικρό γλέντι και φαγοπότι με την συμμέτοχη και των δυο ομάδων, που σαν μια συντροφιά τα έλεγαν σαν να γνωρίζονταν από χρόνια, άλλωστε αυτός είναι ο αθλητισμός, ενώνει κατά πρώτον και δημιουργεί μοναδικές φιλίες, που κρατούν πολλά χρόνια.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ ’86

Γραονίδου Ειρ., Βασιλειάδου Δ. (77′ Αρσενίου Ι.), Χατζηπαπαθεοδωρίδου Π., Μοσχοπουλίδου Αρ., Πολιτίδη Αν. (82′ Κιαχαγιά Στ.), Κουντουρογιάννη Στ. (67′ Τσιατάκη Μ.), Κουπετσίδου Σ., Τριανταφυλλίδου Χ., Σκορδούλη Ελ., Κουπετσίδου Β., Σουκρή-Ογλου Σ.

Ε.Π.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Πελετίδου Ελ., Λάμπρου Κ., Φώτη Μ., Παπαδοπούλου Θ., Παπακώστα Μ., Κακαμπούκη Ελ., Μακρή-Παπαϊωάννου Χ., Παπαδοπούλου Χ., Καλλίστη Α., Μπαροτσάκη Ε., Ντζανή Σ.

 

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016
Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments