ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ — 22 Ιουλίου 2013
  • Views260

Παρατείνεται έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2013 των φυσικών προσώπων, με ΑΦΜ που τελειώνει σε 1 και 2 και έληγε σήμερα.
Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο καλεί τους φορολογούμενους να συνεχίσουν να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους κανονικά με βάση τις προθεσμίας που έχουν οριστεί με βάση το τελευταίο ψηφία του ΑΦΜ τους.
Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί το αδιαχώρητο στις εφορίες, ενώ η κατάσταση επιδεινώθηκε από τις καθυστερήσεις στη λειτουργία του συστήματος υποβολής των δηλώσεων και λόγω απεργίας των εφοριακών.
Πολλοί ήταν αυτοί που προμηθεύτηκαν από την αρχή κλειδάριθμο αλλά σε αρκετές περιπτώσεις ορισμένοι χρειάστηκαν να πάρουν για δεύτερη φορά τον κωδικό, καθώς η αρχική διαδικασία που είχαν ξεκινήσει στο διαδίκτυο μπλόκαρε.
Πολλοί φορολογούμενοι έρχονται επιπλέον αντιμέτωποι με σωρεία λαθών που έχουν διαπιστωθεί με τους τόκους των καταθέσεων που έχει αναρτήσει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments