ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 05 Φεβρουαρίου 2013
  • Views156
Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» σύμφωνα με το οποίο το κόμμα αποκτά στενές επαφές με τους Βαυαρούς νεοναζί και προχωρά στην ίδρυση του δικού της «πυρήνα» στη Νυρεμβέργη.

Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή κάνει λόγω για «συκοφαντίες» και σημειώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με ξένες πολιτικές οργανώσεις ή κόμματα.

Μάλιστα, απαντά ότι το γερμανικό Spiegel «πανικοβλήθηκε» λόγω της ραγδαίας αύξησης της επιρροής της Χρυσής Αυγής στην Γερμανία, αλλά και όπου υπάρχει Ελληνισμός της διασποράς.

«Ακόμα ένα ρεσιτάλ λασπολογίας και μυθευμάτων από το όργανο χειραγώγησης των μαζών, το ανθελληνικό Der Spiegel. Το “αντικειμενικό” γερμανικό περιοδικό πανικόβλητο από την ραγδαία αύξηση της επιρροής της Χρυσής Αυγής στην Γερμανία, αλλά και όπου υπάρχει Ελληνισμός της διασποράς έγραψε πως το Κίνημα έχει στενές επαφές με τους Βαυαρούς νεοναζί, προχωρώντας ταυτόχρονα στην ίδρυση του δικού της «πυρήνα» στη Νυρεμβέργη. Μάλιστα το γερμανικό περιοδικό ανακάλυψε πως η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε πρόσφατα και συνέδριο (!) στην πόλη αυτή της νότιας Γερμανίας», αναφέρει μεταξύ άλλων το κόμμα.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments