ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 24 Δεκεμβρίου 2011
  • Views182

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=VkstcDw0rSY, 420, 315[/tube]

 

Μετά τις διαφωνίες που προέκυψαν στο Υπουργικό Συμβούλιο της Τετάρτης με αφορμή τη νέα μείωση στις επικουρικές συντάξεις, με την άρνηση της ΝΔ να δεχτεί τέτοιες περικοπές, οι τόνοι ανέβηκαν εκ νέου στο Υπουργικό συμβούλιο της Πέμπτης, το οποίο κλήθηκε να εγκρίνει το πολυνομοσχέδιο για την επίσπευση της απονομής Δικαιοσύνης.

«Χιονοστιβάδα» προβλημάτων έχει προκαλέσει σε πολλές περιοχές το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα. Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία, εξαιτίας χιονόπτωσης ή παγετού, σε μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου της Βόρειας, αλλά και της κεντρικής Ελλάδας.

Την επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης εν όψει των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αποφάσισε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για να διευκολύνει τις μετακινήσεις.

Σε δυσθεώρητα ύψη αναμένεται να εκτινάξει τα τιμολόγια της ΔΕΗ το colpo grosso που προωθούν κυβέρνηση και Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Εκτός από μεσοσταθμική αύξηση κατά 28,69% για τις οικιακές καταναλώσεις, προτείνεται, σύμφωνα με γνωμοδότηση της ΡΑΕ, και η μείωση των κλιμακίων από έξι σε δύο.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments