ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 21 Απριλίου 2013
  • Views271

Τη νίκη που θα του δώσει την παραμονή στην κατηγορία, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της έφεσης της ΑΕΚ αναζητά ο Πανθρακικός επί της Κέρκυρας.

Αρκετά γεμάτη ήταν η εβδομάδα που πέρασε για τον Πανθρακικό. Αφού αρχικά επικράτησε της ΑΕΚ μέχρι το 87’ για να ακολουθήσουν όλα τα γνωστά γεγονότα, ήρθε η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Έτσι, θέλει απέναντι στην Κέρκυρα να φτάσει στο τρίποντο που θα του δώσει την παραμονή όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της έφεσης της ΑΕΚ.

Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να υπολογίζουν τον Λουσέρο που είναι τιμωρημένος καθώς και τον τερματοφύλακα της ομάδας, Δημήτρη Κουτσόπουλο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο του.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Βρονταράς, Μπαικαρά, Σερφά, Μουνάφο, Λαδάκης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Αθανασιάδης, Μακρυδημήτρης, Τζάνης, Ντιόγκο, Μίνγκας, Κάσελαν, Σκλιοπίδης, Γωνιάδης και Καθάριος.

Οι Φαίακες έχουν ήδη… αποχαιρετίσει την Super League και θέλουν να «κλείσουν» την παρουσία τους στην μεγάλη κατηγορία με μία καλή εμφάνιση και ει δυνατόν τη νίκη, ούτως ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τον υποβιβασμό.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Στρατηλάτης, Ριγανάς, Βενέτης, Πετρούσης, Αγρίτης, Σταμογιάννος, Κυβελίδης, Γκέσιος, Στάμου, Λεόν, Λάμπρου, Κρητικός, Αρμένης, Μοσχάκης, Ηλιάδης, Γιάντσης, Αθανασίου, Ντινιωτάκης, Ανδρεόπουλος.

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments