ΚΑΒΑΛΑ — 27 Ιουνίου 2012
  • Views190

Το Παληό αποτελεί, εδώ και πολλά χρόνια, έναν από τους πιο συνηθισμένους προορισμούς για τους Καβαλιώτες, προκειμένου να απολαύσουν το καλοκαιρινό τους μπάνιο. Η εικόνα, όμως, που αντικρίζουν στους δρόμους και στα σοκάκια του Παληού σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Πεσμένα κλαδιά δέντρων και σκουπίδια, τόσο στα σοκάκια του Παληού όσο και στα πεζοδρόμια πέριξ της κεντρικής οδού που διασχίζει το Παληό, συνθέτουν ένα σκηνικό που μόνο καλοκαιρινό δεν θυμίζει.
Τα λιγοστά συνεργεία του δήμου Καβάλας κάνουν ότι μπορούν για να καθαρίσουν τους δρόμους και τα σοκάκια του Παληού, όμως πολλές φορές αυτό από μόνο του δεν αρκεί.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναμένουν τους προσληφθέντες από τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας προκειμένου αυτοί να αναλάβουν το έργο της καθαριότητας, τόσο στο Παληό όσο και σε άλλα μέρη του δήμου. Μέχρι τότε, πάντως, το πρόβλημα θα συνεχίζει να είναι οξυμένο και να προκαλεί τις αντιδράσεις των κατοίκων, οι οποίοι κατ’επανάληψη έχουν εκφράσει τις διαμαρτυρίες τους και τα παράπονά τους τόσο στον δήμο όσο και στα τοπικά ΜΜΕ. Ας ελπίσουμε ότι στην επόμενη επίσκεψή μας στο Παληό η εικόνα που θα αντικρίσουμε θα είναι καλύτερη.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments