ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 28 Φεβρουαρίου 2013
  • Views209

Καμία έκπληξη δεν θα πρέπει να δημιουργεί στους πολίτες, τόσο της ΠΕ Καβάλας, όσο και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, η απόφαση για την δημιουργία επιπλέον σταθμών διοδίων στην διαδρομή Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από την συγκυβέρνηση των προθύμων.

 Και μάλιστα, παρά τον αρχικό σχεδιασμό αλλά και το Ν 3481/2006, σύμφωνα με τον οποίο Εγκρίθηκε η τοποθέτηση και λειτουργία συνολικά 13 σταθμών στον άξονα της Εγνατίας Οδού από την Ηγουμενίτσα μέχρι την Αλεξανδρούπολη.

 Όπως δε ανέφερε και ο εντεταλμένος σύμβουλος της «Εγνατία Οδός ΑΕ», την απόφαση για τη δημιουργία 2 επιπλέον σταθμών διοδίων, πήρε το ΤΑΙΠΕΔ προς το οποίο έχει εκχωρηθεί η εκμετάλλευση της Εγνατίας Οδού, με το σκεπτικό ότι το τελικό κόστος για τους οδηγούς θα είναι το ίδιο, καθότι θα μειωθεί το κόμιστρο !!

 Θυμίζουμε απλά, ότι σκοπός του ΤΑΙΠΕΔ είναι η αξιοποίηση – ξεπούλημα της περιουσίας του Δημοσίου η οποία του έχει εκχωρηθεί.

Η προσπάθεια δηλαδή εύρεσης ιδιώτη επενδυτή ο οποίος και θα βρει … έτοιμους και προς χρήση 15 πλέον, αντί για 13, σταθμούς διοδίων !!

 Ας μην προσπαθούν να παίξουν με τη νοημοσύνη μας.

 Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Καβάλας έχουμε ήδη ενημερώσει την κοινοβουλευτική ομάδα του κινήματος για τις τελευταίες αυτές εξελίξεις και θέτουμε τον κάθε αρμόδιο προ των ευθυνών του, για  οποιαδήποτε αρνητική ή άκρως δυσάρεστη εξέλιξη προκύψει, από την υλοποίηση της απόφασης δημιουργίας επιπλέον σταθμών διοδίων επί της Εγνατίας Οδού.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments