ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 23 Ιουλίου 2013
  • Views170

Η ΑΕΚ… χτίζει το μέλλον της και πριν από λίγη ώρα

κατάφερε να εντάξει στο ρόστερ της έναν από τους πλέον ταλαντούχους χαφ της χώρας, τον Πέτρο Μάνταλο. Ο άσος της Ξάνθης… κλείστηκε από την Ένωση χάρη στις ουσιώδεις ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη και θα ενταχθεί στο ρόστερ του συνόλου τη σεζόν 2014-2015. Διαβάστε παρακάτω δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Σπύρος Μάνταλος: Όνειρο ζωής η ΑΕΚ

Όνειρο ζωής χαρακτήρισε τόσο δημόσια όσο και στους ανθρώπους της Ξάνθης, τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το site sentragoal επικοινώνησαν μαζί του, λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ, με τον Μάνταλο να τονίζει: «Το πρωί μίλησα με ανθρώπους της Ξάνθης και με ρώτησαν, αν θέλω να πάω στην ΑΕΚ. Η απάντηση μου ήταν ότι είναι όνειρο ζωής για μένα η ΑΕΚ», επεσήμανε ο Μάνταλος και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με ανθρώπους της ομάδας, αλλά είμαι ενθουσιασμένος με αυτή τη μεταγραφή».

Μαρίνος Ουζουνίδης: Μας… τρέλανε!

Έκπληξη χαρακτήρισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης τη μεταγραφή του Πέτρου Μάνταλου στην ΑΕΚ: «Για μένα η μεταγραφή Μάνταλου στην ΑΕΚ είναι τεράστια έκπληξη, μας άφησε άφωνους τόσο ο κύριος Πανόπουλος όσο και ο κύριος Μελισσανίδης», είπε ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης (και νυν του Πλατανιά) για τον Μάνταλο.

Συνεχίζοντας στο sentragoal τη συνέντευξή του ο Ουζουνίδης είπε:

«Για μένα η ΑΕΚ έκανε μία σπουδαία μεταγραφή, ο Πέτρος έχει όλα τα προσόντα για να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο έμπειρος προπονητής που γνωρίζει τον Μάνταλο από την εποχή που βρισκόταν ακόμα στις ακαδημίες των ακριτών.

«Αιφνιδιάστηκα μ’ αυτή τη μεταγραφή», επεσήμανε ο Ουζουνίδης και πρόσθεσε: «Ξαναλέω η ΑΕΚ έκανε μία σπουδαία μεταγραφή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει δουλέψει πολύ, έχει εξελιχθεί. Είναι ένας χαφ με ποιότητα και μυαλό. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα, ξέρει πόσο τον εκτιμώ».

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments