ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 12 Φεβρουαρίου 2012
  • Views165

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU[/tube]

Μια από τις πιο πλούσιες και αναγνωρίσιμες φωνές της ξένης μουσικής σκηνής των τελευταίων 30 ετών, και η πλέον βραβευμένη τραγουδίστρια όλων των εποχών (415 βραβεία), η Whitney Houston, δεν βρίσκεται πια κοντά μας!

Η Houston πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία μόλις 48 χρονών, στο Beverly Hills, σε μια περίοδο στην οποία ετοίμαζε νέα κινηματογραφική παραγωγή, το remake της ταινίας Sparkle, η πρεμιέρα του οποίου προγραμματιζόταν για τον Αύγουστο του 2012. Τα αίτια του θανάτου της είναι, μέχρι στιγμής, άγνωστα.

Η Whitney Houston, η οποία εκτός από εξαιρετική τραγουδίστρια, διέπρεψε και στην ηθοποιία είχε αρκετά προβλήματα εθισμού, ενώ ο γάμος της με τον τραγουδιστή Bobby Brown υπήρξε ιδιαίτερα επεισοδιακός, καθώς τα περιστατικά κακοποίησής της ήταν πολλά. Η άστατη προσωπική της ζωή επηρέασε και την καριέρα της, η οποία χαρακτηρίστηκε από πολλά σκαμπανεβάσματα.

Η Whitney Houston θεωρείται, από πολλούς, ότι συνέχισε την πορεία της Τίνα Τέρνερ από το χώρο της ροκ – ποπ, ή, της Ελλα Φιτζέραλντ και της Αρίθα Φράνκλιν (της οποίας ήταν ανιψιά) από τη σοούλ – τζαζ μουσική σκηνή, ενώ βοήθησε στην καθιέρωση και την διεθνή αναγνώριση των μαύρων τραγουδιστριών.

Print Friendly

Grexit στη… Eurovision

Grexit στη… Eurovision

Μάιος 11, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments