ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 05 Φεβρουαρίου 2013
  • Views345

Νέα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ ,με προσωπικές βολές εναντίον του πρόεδρου της Κ.Ο, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος,

«Υπάρχει μια κίνηση ‘δεν πληρώνω’, χάρη στην οποία ένα κόμμα έγινε αξιωματική αντιπολίτευση. Και υπάρχει ένας αρχηγός κόμματος ο οποίος δεν μας λέει αν έχει πληρώσει ή όχι το χαράτσι. Να μας πει καθαρά, έτσι γίνονται οι συζητήσεις στη δημοκρατία, όχι με φούμαρα, όχι με αλητείες», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Σχολιάζοντας χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, κατά την επίσκεψή του στους αγρότες της Βοιωτίας, ο Θ. Πάγκαλος σημείωσε ότι του θύμισε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ως «Μαυρογυαλούρο» που «έβγαζε λόγο και έλεγε έργα, όχι λόγια».

«Υπάρχει πολιτικός, από τότε που δημιουργήθηκε το ελληνικό κράτος και ήμασταν με τις φουστανέλες, που να έχει απευθυνθεί προς το εκλογικό του σώμα και να μην έχει πει ‘έργα, όχι λόγια’; Αυτό είναι η καινοφανής άποψη του ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό ήρθε να κομίσει στην πολιτική;», διερωτήθηκε.

Υποστήριξε ότι η αριστερά της χώρας «διαπομπεύεται με αισχρό τρόπο», βάλλοντας κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Έχετε δει βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, από τότε που μπήκε η Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, να μιλά για οικογενειοκρατία και νεποτισμό; Η κόρη του Μητσοτάκη ήταν οικογενειοκρατία και νεποτισμός, αλλά η κόρη του Κωνσταντόπουλου είναι σοσιαλισμός», παρατήρησε.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στάθη Παναγούλη για τον κ. Δένδια δήλωσε:

«Ένας βουλευτής ενός κόμματος, από τη στιγμή που λέει έναν υπουργό ‘νεοναζί’, τον υποδεικνύει σε λαϊκούς τιμωρούς που θεωρούν ότι οι νεοναζί δεν πρέπει να ζουν, για παράδειγμα. Δηλαδή, είναι νεοναζί επειδή είναι υπουργός Δημόσιας Τάξης;», διερωτήθηκε.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments