ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 01 Ιανουαρίου 2013
  • Views158

Πρόσωπα που κινούνται στον «εκσυγχρονιστικό χώρο» του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ ακούει η «Φαρέτρα» να λένε ότι «η χώρα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς οργανωμένη, αλλά καθαρή από το παρελθόν, πολιτική δημοκρατία».

Και πως «το πολιτικό σύστημα έχει την τεράστια ευθύνη να κάνει την αυτοκάθαρσή του». Μάλιστα, οι ίδιοι άνθρωποι βλέπουν στο πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου τον «ιδανικό ηγέτη για την Ελλάδα του αύριο», αφού ως πρωθυπουργός «ήταν ρεαλιστής και μιλούσε τη γλώσσα της αλήθειας στον ελληνικό λαό κι έτσι μπήκαν οι βάσεις για να ξεπεράσουμε την κρίση» λένε… Φαίνεται, όμως, πως ξεχνούν ότι ο Λουκάς Παπαδήμος υπήρξε διαχρονικός συνεργάτης του «αθώου» Κώστα Σημίτη, ενώ στον δημόσιο βίο μπήκε –εν έτει 1994– από τον «κύριο 1,3 εκατομμύρια ευρώ στην Ελβετία» Γιάννο Παπαντωνίου, ο οποίος ήταν αυτός που τότε τον είχε προτείνει στον Ανδρέα για τη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Όπως, φυσικά, ξεχνούν πόσο ειλικρινής και «άψογος» ήταν για το χρηματιστηριακό «έγκλημα» και τη μεγαλύτερη ανακατονομή του πλούτου στην Ελλάδα, ως «ΠΑΣΟΚος» τραπεζίτης και κολλητός της οικογένειας Σημίτη, αλλά και γενικά του γερμανικού λόμπι στην Ελλάδα (και όχι μόνο).
Κι αν είχα χώρο και χρόνο, ξέρετε κι εσείς ότι θα έβρισκα σίγουρα πάμπολλα καλά ακόμη που έκανε στον ελληνικό λαό και τον τόπο. Για αυτόν δουλεύει «Μπένι» ο Στουρνάρας;

Πηγή: paraskhnio.gr

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments