ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 07 Ιουνίου 2012
  • Views165

Στην Καβάλα βρέθηκε, χθες το απόγευμα, ο συντονιστής του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα Παναγιώτης Ψωμιάδης, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Μετά από μια σύντομη περιοδεία σε χωριά του νομού, ο κ. Ψωμιάδης μετέβη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, όπου και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στην συνέντευξη τύπου, ο κ. Ψωμιάδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ενδεχόμενο να λάβει η Νέα Δημοκρατία αυξημένα ποσοστά στις εκλογές, και να κερδίσει και τις 4 έδρες του νομού Καβάλας στις επερχόμενες εκλογές. Στη συνέχεια, ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι ετέθη στην διάθεση του κόμματος (παρά το ότι θεωρεί εαυτόν παραγκωνισμένο και ταλαιπωρημένο) διότι “τον κάλεσε η πατρίδα, όπως και όλους”, και ότι δεν θα μπορούσε να πει όχι στο κάλεσμα της παράταξης του κ. Σαμαρά, ενώ επεσήμανε ότι η ψυχολογία νικητή είναι απαραίτητη για το κόμμα.

Αμέσως μετά, ο κ. Ψωμιάδης έκανε λόγο, αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, για ένα “κοιμώμενο θεριό”, το οποίο ωστόσο αρχίζει και ξυπνάει, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ανευθυνότητα, επικινδυνότητα και μηδενισμό, τονίζοντας ότι “πίσω από το αγγελικό, το χαμογελαστό πρόσωπο του κ. Τσίπρα κρύβονται 12 διαφορετικά προσωπεία, 12 διαφορετικές τάσεις”. Εν συνεχεία, ο κ. Ψωμιάδης εξέφρασε την άποψη ότι η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να ανοίξει τις πόρτες της για όλα τα στελέχη της που έχουν αποχωρήσει από την παράταξη, καθώς δεν υπάρχουν (κατ’αυτόν) περιθώρια για άλλες απώλειες, και ότι το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ (το οποίο ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία) έχει στραγγαλίσει τον ελληνικό λαό και την αγορά.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=mHPAI6uaNIs[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments