ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 08 Φεβρουαρίου 2013
  • Views317
Σημαντικές ελπίδες υπάρχουν στον Άρη για τη λύση του οικονομικού προβλήματος.

“Αν καταφέρουμε να υπαχθούμε στο άρθρο 99 τότε θα έρθουν σοβαροί επενδυτές στην ομάδα”, σχολίασε διοικητικός παράγοντας των “κίτρινων” που στην προσπάθειά τους έχουν αρωγό τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.
Όσο για τον επενδυτή που ενδιαφέρεται να έρθει στην ομάδα των Κιτρίνων, φημολογείται ότι είναι ο Πέτρος Κόκκαλης!
Η οικογένεια Κόκκαλη σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί εκ νέου με το ποδόσφαιρο, μετά την πολύχρονη και γεμάτη διακρίσεις, απρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη στον Ολυμπιακό.
Αρκετοί πάντως είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αυτό έχει να κάνει και με τις επιχειρηματικές βλέψεις που έχει ο όμιλος για μεγάλα έργα στη Θεσσαλονίκη (τα έργα που θα γίνουν στο λιμάνι, αλλά και την βιομηχανία ζάχαρης).
Μάλιστα η κίνηση του Άρη να ζητήσει δανεικούς παίκτες από τον Ολυμπιακό ήταν αρκετή για να ενισχύσει τις σχετικές φήμες και να προκαλέσει μια σειρά από σενάρια.
Το Flogasport.net εμπλέκει τον Γιάννη Ιωαννίδη σε σενάρια για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο υφυπουργός αθλητισμού «ψήνει» τον Πέτρο Κόκκαλη να αναλάβει την ΠΑΕ, εφόσον υπαχθεί στο άρθρο 99. Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου site με τη σημείωσε ότι ο κ. Ιωαννίδη με πρόσφατες δηλώσεις του στον Libero 107,4 είχε διαψεύσει την είδηση.
Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016
Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments