ΚΑΒΑΛΑ — 10 Ιουλίου 2013
  • Views165

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας εκφράζει την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της τοπικής Αυτοδιοίκησης και δηλώνει ότι:
Η προχειρότητα με την οποία έγινε η μεταφορά της Δημοτικής αστυνομίας στην ΕΛΑΣ και οι οριζόντιες απολύσεις των σχολικών φυλάκων και μάλιστα χωρίς διάλογο με την τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι τουλάχιστον αυθαίρετη και επικίνδυνη.
Οι υπηρεσίες που παρέχει η Δημοτική Αστυνομία, όπως ο έλεγχος της τήρησης της νομοθεσίας για τη λειτουργία των καταστημάτων, των λαϊκών αγορών, η υπαίθρια διαφήμιση, η παράνομη στάθμευση, το μικρεμπόριο, η προστασία των κοινόχρηστων χώρων και των χώρων πρασίνου πρέπει να ενισχυθούν.
Η Αυτοδιοίκηση πρέπει σίγουρα να διαχειριστεί καλύτερα την καθημερινότητα του πολίτη, οφείλει να εξορθολογήσει τις υπηρεσίες της, να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την αξιολόγηση και την αξιοκρατία. Μόνο έτσι θα προστατεύσει τους εργαζόμενους της.
Γι’ αυτούς τους λόγους θεωρούμε πως οι οριζόντιες απολύσεις αυτή την περίοδο είναι άδικες και δεν διορθώνουν κανέναν πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, παρά μόνο προσθέτουν ανέργους!

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments