ΔΡΑΜΑ — 22 Μαρτίου 2013
  • Views183

Συσκότιση, για μια ακόμη χρονιά, και  για μία ώρα  από τις 20.30 έως τις 21.30 θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου 23-03-2013 στα Δημοτικά κτίρια της πόλης μας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Δράμας στην εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με τίτλο «Η ώρα της γης».

Έχοντας θέσει τις περιβαλλοντικές δράσεις σε προτεραιότητα ο Δήμος Δράμας όπως και άλλοι Δήμοι ανά την επικράτεια, θα κατεβάσουν τους διακόπτες ηλεκτροδότησης για μία ώρα.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία του WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή που έχει χαρακτηριστεί ως «το μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στον πλανήτη».

Καλούμε όλους τους δημότες να συμμετέχουν σε αυτήν την εκστρατεία και να σβήσουν συμβολικά τα φώτα, συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας  και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Συγχρόνως ο Δήμος μας υιοθετεί την πρόκληση «Θα το κάνω αν το κάνεις», και συμμετέχει με τη δράση «Αν χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ, το ποδήλατο ή τα πόδια για τις μετακινήσεις σου, τότε θα κατασκευάσουμε θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων».

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments