ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 28 Ιουνίου 2012
  • Views171

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες όσον αφορά την ΠΑΕ Καβάλας και την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας Γεώργιος Τσοκτουρίδης βρέθηκε στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης με σκοπό να ξεκινήσει μια σειρά επαφών με υπευθύνους τόσο από την ΕΠΟ όσο και από την διοργανώτρια αρχή της Superleague.

Μετά την πρώτη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Παναγιώτη Μποτσιβάλη, οι δύο άνδρες μετέβησαν στα γραφεία της Superleague, και έγιναν δεκτοί στις εργασίες της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Superleague. Οι σύνεδροι άκουσαν τα όσα είχανε να τους πουν οι κ. Τσοκτουρίδης και Μποτσιβάλης, έλαβαν από αυτούς τα σχετικά υπομνήματα και, πλέον, αναμένεται η απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

Παράλληλα, ο κ. Τσοκτουρίδης αναμένεται να συνεχίσει τις συναντήσεις του και με στελέχη της ΕΠΟ (τα οποία, πλέον, έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα, μαζί με την αποστολή της εθνικής μας ομάδας που έλαβε μέρος στο EURO 2012). Η αρχή θα γίνει το πρωί της Πέμπτης, στις 10, οπότε και ο κ. Τσοκτουρίδης θα συναντήσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, παρουσία και του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Γεώργιου Σουφλέρη. Όπως μας είπε και ο ίδιος ο κ. Τσοκτουρίδης, θα υπάρξει προσπάθεια να πραγματοποιηθεί συνάντηση και με τον νέο υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος φέρεται να δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τους αγώνες που κάνουν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου.

Τέλος, σε σχετική ερώτηση για το αν η απόρριψη της πρότασης του Εργοτέλη για αύξηση των ομάδων που θα παίρνουν μέρος από την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Superleague από 16 σε 19 μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για την επανένταξη της ΠΑΕ Καβάλας στην Superleague, ο κ. Τσοκτουρίδης ήταν κατηγορηματικός, καθώς τόνισε ότι η μια υπόθεση δεν έχει σχέση με την άλλη

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments