ΚΑΒΑΛΑ — 24 Αυγούστου 2012
  • Views315

Στην Καβάλα βρέθηκε σήμερα ο νέος γενικός γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης μακεδονίας θράκης Θανάσης Καρούντζος. Μάλιστα το πρωί έγινε σύσκεψη φορέων για δύο πολύ σημαντικά ζητήματα της Καβάλας την περιμετρική και τον νέο ΧΥΤΑ συνδυαστικά με την περιφερειακή διαχείριση απορριμμάτων. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχ. Γρανάς, ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Λιόγκας, ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Λάζαρος Βασιλειάδης και η δασάρχης Ζωή Γεωργούση.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=MVC8u1f78Y4[/tube]

Αισιόδοξοι για την θετική έκβαση και την εύρεση μέσης λύσης στο καυτό ζήτημα της περιμετρικής εμφανίστηκαν μετά τη σύσκεψη ο κ. Καρούντζος, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχ. Γρανάς και ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής. Ωστόσο η δασάρχης και ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ έκαναν τις εισηγήσεις τους αλλά επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν περιμένοντας προφανώς να δουν τις επόμενες κινήσεις της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης στο θέμα.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=vZdzSCApN2k[/tube]

Στο περιθώριο της επίσκεψης Καρούντζου στην Καβάλα, οι κ. Γρανάς και Σιμιτσής αναφέρθηκαν και στην χθεσινή τους συνάντηση με θέμα τις πληρωμές στην κοινωφελή εργασίας. Η συνάντηση αυτή έδειξε ότι πλησιάζει η ώρα της πληρωμής των εργαζομένων. Μάλιστα σε ανοικτή επικοινωνία με τον υφυπουργό εργασίας Νίκο Παναγιωτόπουλο πήραν τις διαβεβαιώσεις ότι από Δευτέρα θα λυθεί το πρόβλημα που είχε κολλήσει στη γραφειοκρατία.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=TxIC3KHjig8[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments