ΞΑΝΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 28 Απριλίου 2012
  • Views380

Μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος πολιτών που κατέκλυσε, σήμερα το βράδυ, την κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έστειλε το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την άνοδο της Αριστεράς.

Εμείς δεν κρυβόμαστε σε κλειστά γυμναστήρια, τις συγκεντρώσεις μας της κάνουμε σε ανοιχτές πλατείες γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια. Έρχεται η ώρα της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται η ώρα της Δημοκρατίας. Οραματιζόμαστε μια μεγάλη κυβέρνηση της αριστεράς και δεν θα είναι σε αυτή την κυβέρνηση υπουργοί ούτε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ούτε ο Μάκης Βορίδης, ούτε ο Γιώργος Καρατζαφέρης με τους οποίους πήγατε χέρι χέρι κύριε Βενιζέλο ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας, ο οποίος εκτίμησε ότι τα δύο μεγάλα κόμματα δεν θα συγκεντρώσουν μαζί ούτε τους 150 βουλευτές και θα αναγκαστούν να περάσουνε στο περιθώριο.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας έκανε εκ νέου λόγο για ένα βιώσιμο και ρεαλιστικό πλάνο διακυβέρνησης της χώρας. Δεν ζητάμε ψήφο διαμαρτυρίας αλλά ψήφο εξουσίας για να γλιτώσουμε τον τόπο από το μαρτύριο και τη λαίλαπα του μνημονίου. Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι και εντολή για μετεκλογική συνεργασία της Αριστεράς , θέλουν δεν θέλουν..

Σε ένα άλλο σημείο της ομιλίας του ο Αλέξης Τσίπρας κατέστησε σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχτεί να πηγαίνουν τα χρήματα πρώτα στους πιστωτές και όχι σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικό κράτος, ενώ επεσήμανε την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή μέρους του χρέους και μονομερή στάση πληρωμής.

Αυτή η τύχη που έχει τη χώρα δεν της αξίζει. Εμείς προτείνουμε ένα δρόμο μιας Ελλάδα αξιοπρέπειας και λαϊκής κυριαρχίας. Σε καμία άλλη χώρα που πήγε το ΔΝΤ, ο λαός δεν ξαναψήφισε αυτούς που τους οδήγησαν εκεί

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/uploads/TSIPRAS.mp3″ colors=”#900345″ id=”1″ nums=”1″]

[EasyGallery id=’ΤσίπραςΞάνθη’]
Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε φωτογραφίες από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ξάνθη

Όλα τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα

Την Τετάρτη 25 Απριλίου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο με τους υποψήφιους βουλευτές Εμμανουηλίδη Δημήτρη, Σωτηριάδη Σωτήρη, Ιωαννίδη Δημήτρη επισκέφθηκε την Ηρακλείτσα, τις Ελευθερές, το Ελαιοχώρι, το Μυρτόφυτο και την Νέα Πέραμο ενώ το πρωί επισκέφθηκε Δημόσιες υπηρεσίες στην πόλη της Καβάλας. Η υποψήφια βουλευτής Αίγλη Γκρέτσικου περιόδευσε στην Παναγία Θάσου. Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Τατσόγλου περιόδευσε στο Χρυσοχώρι.

Την Πέμπτη 26 Απριλίου κλιμάκιο με τους υποψήφιους βουλευτές Εμμανουηλίδη Δημήτρη, Σωτηριάδη Σωτήρη, Ιωαννίδη Δημήτρη περιόδευσε στην αγορά της Καβάλας. Η υποψήφια βουλευτής Αίγλη Γκρέτσικου περιόδευσε στο Λιμένα και στη Καλλιράχη.

Σήμερα κλιμάκιο με τους υποψήφιους βουλευτές Εμμανουηλίδη Δημήτρη, Σωτηριάδη Σωτήρη, Ιωαννίδη Δημήτρη περιόδευσε στο Νοσοκομείο Καβάλας και στην Ελευθερούπολη. Οι υποψηφιες βουλευτές Αίγλη Γκρέτσικου και Βασιλείου-Λασκαρίδου Θωμαή βρέθηκαν στις Μαριές Θάσου.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments