ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 13 Ιουνίου 2013
  • Views229

Βαριές κατηγορίες σε βάρος των εργαζομένων της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο κανάλι κατηγόρησε τους υπαλλήλους της ΕΡΤ ότι «σε κάθε μεγάλο γεγονός της κυβέρνησης έκαναν απεργία», ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι δεν είναι «πολιτισμένοι άνθρωποι».

Ο κ. Γεωργιάδης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την ΕΡΤ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σας υπενθυμίζω ότι η ΕΡΤ ξεκίνησε τον πόλεμο. Έρχεται ο Ολάντ, απεργία. Έρχεται η Μέρκελ, απεργία. Κάνει ταξίδι ο Σαμαράς στην Κίνα απεργία. Τόσο καιρό δεν είχατε καμία διάθεση να μιλήσετε με την κυβέρνηση. Τώρα δεν έχει η κυβέρνηση».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στις απεργίες των εργαζομένων της ΕΡΤ, κατηγορώντας τους πως «έχετε απεργήσει περισσότερες ώρες από ό,τι εργαστήκατε το τελευταίο εξάμηνο», ενώ παράλληλα τόνισε πως «το δικαίωμα της απεργίας έχει και ευθύνες.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν θα δεχόντουσαν καμία πολιτισμένη συζήτηση και θα «έκαναν κατάληψη στα στούντιο», ενώ κατηγόρησε την ΕΡΤ για απόπειρα εκβιασμού εναντίον της κυβέρνησης λέγοντας: «Όταν κάνετε απεργία σε κάθε μεγάλο γεγονός της κυβέρνησης, αποδεικνύετε ότι δεν είστε πολιτισμένοι άνθρωποι. Δείξατε ακραία κοινωνική ανευθυνότητα».

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments