ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 26 Νοεμβρίου 2012
  • Views157

Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανακοινώνει τη διακοπή συνεργασίας της με τον προπονητή, κ.Δημήτρη Γαλάνη, τον οποίον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Νέος τεχνικός της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αναλαμβάνει ο κ.Άγγελος Κορωνιός.

Ποιος είναι

Ο Άγγελος Κορωνιός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αθλητές σε διακρίσεις σε προσωπικό επίπεδο στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ. Μετά την αποχώρησή του από τα γήπεδα ακολούθησε καριέρα προπονητή και τη σεζόν 2005-2006 ανέλαβε την ομάδα του Αλίμου. Την επόμενη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 το 2007 με το Σπόρτιγκ και το 2007 ανέλαβε την Α.Ε.Κ., όμως παραιτήθηκε μετά την πρώτη αγωνιστική. Τον Ιανουάριο του 2011 συμφώνησε να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία της Α.Ε.Κ., μετά την παραίτηση του Μηνά Γκέκου.

Ένωση Καβάλας:”Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας”

Η Διοίκηση της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ευχαριστεί τους Φιλάθλους της για τη στήριξη της αγαπημένης μας Ομάδας, ιδιαίτερα στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Η Ομάδα μας εκπροσωπεί στο μπάσκετ τη ΚΑΒΑΛΑ , στο πανελλήνιο, με εντιμότητα και συνέπεια.
Κάθε αγωνιστική στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας εκφράζει τον πολιτισμό στον αθλητισμό σε υποδειγματικό επίπεδο. Οι Φίλαθλοι της Ομάδας μας δίνουν τη δυναμική για την ουσιαστική συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Αυτή τη συνέχεια δεν την απεμπολούμε.

Ξέρουμε ότι το μπάσκετ στη Περιφέρεια πρέπει να συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του αθλήματος που μας έχει δώσει πολλές διεθνείς διακρίσεις.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments