ΚΑΒΑΛΑ — 13 Ιουνίου 2012
  • Views382

Από την Πέμπτη 7 Ιουνίου έως την Δευτέρα 11 Ιουνίου δημοσιογράφοι από την Ουκρανία, τους οποίους συνόδευε ο κ. Μαυρομάτης Γιώργος υπάλληλος του ΕΟΤ με έδρα την Μόσχα, ήταν για ένα τριήμερο στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και στη Θάσο.

Οι δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν την Παρασκευή τον δήμο Παγγαίου, το Σάββατο  το πρωί επισκέφτηκαν την Λυδία, τους Φιλίππους  και την πόλη της Καβάλας και το Σάββατο το απόγευμα τη Θάσο απ’ όπου τους παρέλαβε ο κ. Φραγκιόγλου Γιώργος μαζί με την ξεναγό κα. Ζεγκίνη Άντζελα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους οι δημοσιογράφοι είχαν την δυνατότητα να κάνουν τον γύρο του νησιού, καθώς επίσης και να επισκεφτούν τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία, τα παραδοσιακά χωριά, τα θρησκευτικά μνημεία, τις παραλίες, την αγορά και επιπλέον να γευτούν την παραδοσιακή κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα.

Ενθουσιασμένοι από την ομορφιά και την φιλοξενία της περιοχής μας οι δημοσιογράφοι δήλωσαν γοητευμένοι αλλά και πρόθυμοι να αλλάξουν  τα κακώς κείμενα που αναφέρονται στον ξένο τύπο για την χώρα μας.

Στην Καβάλα και τη Θάσο τους δημοσιογράφους συνόδεψε ο κ. Παπαδόπουλος Κώστας συνεργάτης του Αντιπεριφεριάρχη Καβάλας και η ειδική σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού- Πολιτισμού κα. Ευαγγέλου Αιμιλία.

Η Π.Ε. Καβάλας θα ήθελε να ευχαριστήσει για την συμβολή τους στην επίσκεψη δημοσιογράφων τον ΕΟΤ, τους Δήμους Παγγαίου και Νέστου αλλά και το Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καβάλας, Ναυτιλιακή Εταιρείας Καβάλας, το Εμπορικό Επιμελητήριο και Σύλλογο Λιμεναρίων «Άγιος Αθανάσιος».

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments