ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 25 Ιουλίου 2012
  • Views788

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου νομού Καβάλας «Αστέρας – Αθλητές» αλλάζει σελίδα. Ο επί χρόνια ιδιοκτήτης και πρόεδρος του «Αστέρα» Γιώργος Αλεξανδρίδης λόγω προσωπικών κι επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχωρεί από την ενεργό δράση και πλέον η ενοποιημένη ακαδημία «Αστέρας – Αθλητές» θα έχει αποκλειστικό υπεύθυνο τον Γιώργο Παπανδρέου και τους στενούς συνεργάτες του Πέτρο Τουρέτζογλου και Διονύση Μουτάκη.

Οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στο 7ο χιλιόμετρο Καβάλας – Ελευθερούπολης στα Αμισιανά παρέχουν δύο γήπεδα με φυσικό χόρτο, 4 αποδυτήρια, ευρύχωρο κυλικείο και ένα ιδιόκτητο λεωφορείο 52 θέσεων.

Η επί πέντε χρόνια σκληρή και μεθοδική δουλειά μας αναγνωρίστηκαν από τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της Ελλάδας. Έχουμε λοιπόν την χαρά, την τιμή και την μέγιστη ευθύνη από την 1η Σεπτεμβρίου να λειτουργούμε ως η επίσημη αγωνιστική Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς, της μοναδικής ελληνικής ομάδας η οποία θα συμμετέχει στο νεοσύστατο Champions League με αθλητές κάτω των 21 ετών. Ταυτόχρονα ο υπεύθυνος της ακαδημίας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Παπανδρέου θα είναι ο επίσημος σκάουτερ του Ολυμπιακού για το νομό Καβάλας.

Η συνεχής επιμόρφωση και προπονητική καθοδήγηση καθώς και η τήρηση συγκεκριμένου και υψηλών προδιαγραφών προπονητικού προγράμματος, θα παρέχει στους αθλητές μας τις ιδανικότερες συνθήκες δουλειάς και θα τους δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν στο έπακρο το ταλέντο και τις δυνατότητές τους. Κάθε μήνα θα αποστέλλεται στον Ολυμπιακό, αναλυτική καρτέλα για κάθε ποδοσφαιριστή μας όπου θα αναγράφονται οι επιδόσεις, οι μετρήσεις, οι παρουσίες στην προπόνηση, η συμπεριφορά και η πειθαρχία καθώς και οι επιδόσεις στο σχολείο.

Αύξηση παροχών, μείωση συνδρομής

Αναλογιζόμενοι την δύσκολη οικονομική κατάσταση και θέλοντας να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας στον σκληρά δοκιμαζόμενο γονέα, παρ’ όλο που αυξάνουμε τις παροχές μας κι ανεβαίνουμε επίπεδο, κατεβάζουμε τη συνδρομή των αθλητών μας στα 40 ευρώ – 60 για δύο αδέρφια.

Ταυτόχρονα προσθέτουμε στο γνωστό δρομολόγιο του λεωφορείου μας και τη διαδρομή Παληό – Καλαμίτσα – Ραψάνη – Κήπος, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερα παιδιά να εξυπηρετηθούν.

Με νέα ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη νεοσύστατη ομάδα με αθλητές γεννηθέντες το 1997 και 1996 η οποία θα συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα και σε αγωνιστικά τουρνουά σε όλη την Ελλάδα υπό τη στενή παρακολούθηση του Ολυμπιακού. Θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να προετοιμάσουμε αυτά τα παιδιά να ενταχθούν μετά από δύο χρόνια στο αντρικό ποδόσφαιρο, κατάλληλα προετοιμασμένα σωματικά και προπονητικά με 4 προπονήσεις εβδομαδιαίως κι έναν κύκλο 30 – 35 επίσημων παιχνιδιών μέσα σε όλη την ποδοσφαιρική περίοδο.

Παρακαλούμε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας να επικοινωνήσουν μαζί μας για να τους εξηγήσουμε το όραμά μας γι αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια. Ξεκαθαρίζουμε ότι οι αθλητές αυτής της ομάδας θα πληρώνουν συνδρομή, θα έχουν πολλές παροχές και δεσμευόμαστε ότι μετά την πάροδο μιας ή δύο αγωνιστικών περιόδων θα είναι ελεύθεροι να επιλέξουν σε ποια ομάδα θ’ αγωνιστούν χωρίς να έχουν την παραμικρή δέσμευση από εμάς.

Αγαπητοί γονείς και νεαροί αθλητές σας ευχόμαστε ξέγνοιαστες και χαρούμενες διακοπές και σας περιμένουμε από την 1η Σεπτεμβρίου, ορεξάτους για παιχνίδι και διψασμένους για καλή προπόνηση και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Για πληρέστερη ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου στο τηλέφωνο 6974-409-412.

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments