ΔΡΑΜΑ — 31 Δεκεμβρίου 2012
  • Views165

Με απόφαση του Δημάρχου Δράμας Κυριάκου Χαρακίδη ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι, του Δήμου Δράμας.

Αντιδήμαρχος  Παιδείας Πολιτισμού και Πολεοδομίας ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Μλεκάνης  ο οποίος θα είναι και αναπληρωτής Δημάρχου.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τοπικής – Οικονομικής Ανάπτυξης, Πληροφορικής  ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Ζαχαριάδης.

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Κυριάκος Γρηγορίου.

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος  Θέμης Ρεμόντης.

Αντιδήμαρχος  Σιδηρονέου και  Αγροτικής Ανάπτυξης  ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ετόγλου.

Αντιδήμαρχος Διοικητικού,Ππεριβάλλοντας και ΚΕΠ ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

Ο Δήμαρχος Δράμας  Κυριάκος Χαρακίδης  παραμένει πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ  καθώς και η υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας  και η διεύθυνση προγραμματισμού υπάγονται  απευθείας στο Δήμαρχο.

Σημειώνεται επίσης ότι οι έμμισθες θέσεις αντιδημάρχων παραμένουν τέσσερις καθώς  οι δύο από τους έξι αντιδημάρχους και συγκεκριμένα ο Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Ζαχαριάδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ετόγλου  θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως Αντιδήμαρχοι χωρίς αντιμισθία.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί για μία ακόμη θητεία ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος  Μπέσας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης ανέφερε: «Η συνεργασία με τους αντιδημάρχους κατά την προηγούμενη περίοδο ήταν άψογη γι αυτό και επιτεύχθηκαν τόσο γρήγορα τόσο θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς χτίζοντας έναν Δήμο που σέβεται και στηρίζει τον δημότη. Η Δημοτική Αρχή με τη νέα σύνθεσή της παραμένει προσηλωμένη στους στόχους της για την ανάπτυξη της ποιότητας ζωής στην πόλη και τα τοπικά διαμερίσματα….».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments