ΚΑΒΑΛΑ — 03 Απριλίου 2013
  • Views225

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση ημερίδα που οργάνωσε το Τμήμα της ΑΧΕΠΑ Καβάλας HJ 14 «Φίλιππος» σε συνεργασία με το Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με θέμα «Ατυχήματα σε Αθλητικούς Χώρους» και η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Καβάλας.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν: Ο γιατρός Ορθοπεδικός Χειρούργος  αδελφός Νίκος Τουραμανίδης με θέμα τις Αθλητικές Κακώσεις, ο Ιατρός Ρευματολόγος Θέμης Τεμεκονίδης με θέμα την Απώλεια Συνείδησης και ο Αρχηγός του Σώματος Σαμαρειτών και Διασωστών (Τμήμα Καβάλας) του Ερυθρού Σταυρού Ιωάννης Πατρόπουλος με θέμα Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση.

 Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στο ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ της Καβάλας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Τμήματος της Καβάλας Φίλιππος αρ. 14 της ΑΧΕΠΑ.

Παρόντες ήταν εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φιλίππων κκ Προκοπίου και ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κος Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, οι οποίοι απεύθυναν ευχές προς τα μέλη της ΑΧΕΠΑ Καβάλας, καθώς και φίλοι και μέλη των Καβαλιωτών ΑΧΕΠΑΝΣ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσε το Τμήμα στα Μέλη και τους φίλους του και με ομιλία του προέδρου του Τμήματος Δημητρίου Τζίμα, ο οποίος ευχαρίστησε όλους για την επιτυχία της εκδήλωσης και ευχήθηκε ότι καλύτερο για την πατρίδα μας την χρονιά που διανύουμε.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments