ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΞΑΝΘΗ — 25 Φεβρουαρίου 2013
  • Views200

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ξανθιώτη δημοσιογράφου και συγγραφέα Χρίστου Κ. Χριστοδούλου Oι τρεις ταφές του Χασάν Ταχσίν Πασά – που ήδη κυκλοφορεί σε δεύτερη έκδοση από τις εκδόσεις Επίκεντρο – θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 στην Καπναποθήκη Π ώρα 7.30 μμ.

Την όλη οργάνωση έχει αναλάβει το “Ιδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και οι εκδόσεις Επίκεντρο. Το βιβλίο του Χρ. Χριστοδούλου αναφέρεται σε γνωστές και άγνωστες πτυχές του στρατηγού Τασχίν Πασά που το 1912 παρέδωσε χωρίς μάχη και άσκοπες ανθρωποθυσίες   τη Θεσσαλονίκη στους Έλληνες. Για το σημαντικό αυτό έργο θα μιλήσουν ο Θανάσης Μουσόπουλος συγγραφέας – ποιητής, ο Σαμή Καραμπουγιούκογλου δημοσιογράφος της ΕΡΑ, ο Ηρακλής Ζωγράφος ιστορικός – φιλόλογος και ο ίδιος ο συγγραφέας του βιβλίου.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Στυλιανίδης, ο ιστοριοδίφης κ. Θωμάς Εξάρχου και ο εκδότης κ. Γιάννης Διαφωνίδης. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Σιδηρόπουλος, ενώ μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση του συγγραφέα με το κοινό. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι τα Κρεοπωλεία Μπατζακίδη και Φροντιστήρια ΜΕ Ηρακλή Ζωγράφου.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments