ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 16 Φεβρουαρίου 2013
  • Views150

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που βασίστηκε στις προτιμήσεις των χρηστών της ιστοσελίδας γνωριμιών MySingleFriend.com, τα ταξίδια μας κάνουν να δείχνουμε στο αντίθετο φύλο πιο ελκυστικοί!

Το 89 τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι όσοι ταξιδεύουν είναι περιπετειώδεις, ενώ το 70 τοις εκατό πιστεύουν ότι οι ταξιδιώτες είναι επίσης καλλιεργημένοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 19 τοις εκατό των ερωτηθέντων επεσήμανε ότι ο χρόνος παραμονής των ταξιδιωτών στο εξωτερικό είναι απόδειξη του εισοδήματος των ανθρώπων που ταξιδεύουν, γεγονός που στην πραγματικότητα ισχύει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη μελέτη που πραγματοποιείται από το εν λόγω site, βγάζοντας για άλλη μια φορά παρόμοια συμπεράσματα, καταδεικνύοντας έναν γενικό κανόνα ότι όσο πιο περιπετειώδης ο ταξιδιώτης τόσο πιο ελκυστικός γίνεται. Τουλάχιστον, κατά τα λεγόμενα της έρευνας!

Και για να μην ταξιδεύετε στα τυφλά απλά για να ενισχύσετε τη γοητεία σας, μια άλλη ιστοσελίδα, η MissTravel.com έχει εξειδικεύσει την έρευνά της και πού ακριβώς πρέπει κανείς να ταξιδέψει για να βρει το ταίρι του! Ανάμεσα στους προορισμούς – παγίδα είναι η Καλιφόρνια, η Χαβάη, η Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας.

Αν είστε πολυταξιδεμένοι αλλά παρόλα τα μίλια που έχετε διασχίσει και τις πολύχρωμες σφραγίδες που έχει το διαβατήριό σας δεν έχετε καταφέρει να βρείτε το άλλο σας μισό, μην το βάζετε κάτω. Ο έρωτας μπορεί να βρίσκεται απλά στη γωνία!

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments