ΘΑΣΟΣ — 12 Φεβρουαρίου 2013
  • Views334

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Λιμεναρίων Δημήτρης Τριχάς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Θεολόγου-Ποτού Αριστείδης Πέτκος, εκπροσώπησαν το νησί της Θάσου εκ μέρους του υπό σύσταση οργανισμού Τουριστικής Προβολής της Θάσου όπως επίσης και τους συλλόγους τους οποίους αντιπροσωπεύουν. Μετέφεραν έντυπο διαφημιστικό υλικό της Ένωσης Ξενοδόχων, Ενοικιαζομένων Δωματίων όπως επίσης και των επαγγελματιών.

Η Τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης (EMITΤ 2013) στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στα περίπτερα της Θάσου και σχεδόν εξαντλήθηκε όλο το έντυπο διαφημιστικό υλικό.
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε την αξιοπρεπέστατη παρουσία της Θάσου στην έκθεση από το εμπορικό Επιμελητήριο το οποίο εκπροσώπησε ο κ. Μάρκος Δέμπας και κ. Γιώργος Φραγκιόγλου, παρόλο που ο χρόνος που είχαν στη διάθεση τους, ώστε να οργανωθεί  όλο αυτό το εγχείρημα ήταν ελάχιστος.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον τουριστικό πράκτορα κ. Στέλιο Συνοδιά που διέθεσε ένα μέρος από το περίπτερο του για την διάθεση του έντυπου υλικού των ξενοδόχων και των ενοικιαζομένων δωματίων.

Τέλος αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία και η συμμετοχή στο περίπτερο της Θάσου πολλών Θάσιων επαγγελματιών, ξενοδόχων και μη που συνέβαλαν με τη σειρά τους στη πετυχημένη παρουσίας και προβολή της Θάσου. Και επιθυμούμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και συμμετοχή στις επόμενες εκθέσεις.

 ΔΣ Συλλόγου Επαγγελματιών Λιμεναριών

Πηγή: thassosnews.gr

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments