ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 10 Ιουνίου 2013
  • Views151

Στην επίθεση περνούν οι συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου υποστηρίζοντας ότι δεν τους δόθηκε επαρκής χρόνος για να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

«Επιφυλασσόμεθα όλων των δικαιωμάτων μας. Παρά τον νόμο δεν μας δώσατε επαρκή προθεσμία απάντησης. Αναγκαστήκαμε έτσι, εκ των ενόντων, στην ανάδειξη από μνήμης στοιχείων εκτεινομένων σε βάθος πολλών ετών. Κατά τις αρχές του ευρωπαϊκού πολιτισμού διατηρούμε το δικαίωμα να επανέλθουμε. Συμπερασματικά, αρνούμαστε κάθε πορισματική απόληξή σας, υπό την ειδικότερη δήλωση ότι οι λογαριασμοί μας έχουν τηρηθεί κατά την λογιστική τάξη που εκάστοτε ίσχυε, κατά νόμον, στη διαδρομή των εδώ κρισίμων ετών», αναφέρει χαρακτηριστικά η δήλωση που υπογράφουν οι Ανδρέας Ρωσσώνης, Συμεών Συκιαρίδης, Μαρίνα Παπακωνσταντίνου και Ελένη Παπακωνσταντίνου.

Εν τω μεταξύ και στη σκιά των διαπιστώσεων του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τις οποίες «ελέγχονται για απόκρυψη φορολογητέας ύλης, το διάστημα 1997-2011», έχουν κληθεί για να καταθέσουν, αύριο στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τη «λίστα Λαγκάρντ», οι τέσσερις στενοί συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments