ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 22 Μαΐου 2013
  • Views406

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα, η οικογένεια του έκανε τις πρώτες δηλώσεις στο star, ευχαριστώντας τόσο το ιατρικό προσωπικό του ΚΑΤ, όσο και όλον αυτόν τον κόσμου, που επί δυο μήνες τους συμπαραστάθηκε στον Γολγοθά που ζούσαν:

«Η οικογένεια του Τόμας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ, για την αμέριστη επιστημονική και ανθρώπινη υποστήριξη τους προς τον Τόμας και εμάς, αυτές τις 66 μέρες της νοσηλείας του στην Εντατική, όπως επίσης τους φίλους του, και όλους τους συνανθρώπους μας, που με την αγάπη, τη σκέψη, την παρουσία, τις προσευχές και τις ευχές τους, μας στήριξαν ηθικά και ψυχικά. Ο Τομ θα ζει πάντα μέσα μας».

Για την Αγγλία φεύγει η οικογένεια του Τομας…

Η οικογένεια του νεαρού ηθοποιού, ετοιμάζεται ν΄αναχωρήσει για την Αγγλία, ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του Άλισον.

Σύμφωνα μάλιστα με το επικρατέστερο σενάριο, η οικογένεια εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει καύση του νεκρού.

Από το Σάββατο, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να «βαραίνει», όταν ο εξασθενημένος οργανισμός του Τόμας, αντιμετώπισε πρόβλημα πολλαπλών λοιμώξεων.

Τη Δευτέρα, προς στιγμήν τα πράγματα φάνηκε πως πηγαίνουν καλύτερα, όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ, και σύντομα η κατάσταση του Τόμας χειροτέρεψε, έως ότου στο τέλος τον πρόδωσε η καρδιά του.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments