ΔΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 28 Απριλίου 2012
  • Views319

Το απόγευμα της Πέμπτης 26/4/2012, συνεχίζοντας, το πρόγραμμα των περιοδειών και των ομιλιών του με θέματα που αφορούν την κάθε περιοχή και την ιδιαιτερότητά της, ο υποψήφιος βουλευτής Δημήτρης Κυριαζίδης, άρχισε την περιοδεία του από τα Κύργια και την ολοκλήρωσε, με κατάληξη το ιστορικό Δοξάτο.

Στους ενδιάμεσους σταθμούς του περιλαμβανόταν και ο Άγιος Αθανάσιος. Το συμπέρασμα αυτών των περιοδειών και επαφών, είναι εμφανές. Δημιουργείται ρεύμα υπέρ της Ν.Δ., ως μόνης ελπίδας, με κυβέρνηση τον Αντώνη Σαμαρά, να εξέλθει η χώρα από την κρίση και τις πιεστικές απαιτήσεις του μνημονίου. Προτεραιότητά μας, δήλωσε, ο κ. Κυριαζίδη, είναι, η ανασυγκρότηση της υπαίθρου, τονίζοντας πως χρέος της πολιτείας είναι να στηρίξει, με προγράμματα και επιδοτήσεις, την παραγωγή, την απασχόληση και την δημιουργία νέων επιχειρήσεων.

Η ανάπτυξη, πρόσθεσε, δεν μπορεί να είναι μόνο προεκλογική εξαγγελία, που να περιλαμβάνει πρόχειρες και επιγραμματικές αναφορές. Η ύπαιθρος και οι προβληματικές περιοχές, έχουν την ανάγκη ειδικής μέριμνας. Για παράδειγμα, τόνισε, πως, δεν μπορεί ο κάτοικος της υπαίθρου, ο αγρότης ή και ο επαγγελματίας, να φορολογείται όπως και ο κάτοικος αστικού κέντρου.

Έχουμε διάθεση και πολιτική βούληση είπε να αλλάξουμε όλα τα κακώς κείμενα που δυναστεύουν τους κατοίκους της υπαίθρου και ιδίως αυτά, που συσσώρευσε, η άστοχη άδικη και αντιαναπτυξιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments