ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 24 Μαρτίου 2013
  • Views239

Ένα άτομο προσήχθη στη διάρκεια μικροέντασης που υπήρξε λίγο πριν από την έναρξη της μαθητικής παρέλασης στην πλατεία Συντάγματος, στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν μέλη του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών «Σπίθα» διαμαρτυρήθηκαν για την ισχυρή αστυνομική παρουσία και τον αποκλεισμό της περιοχής.
Για «οργανωμένο ρήμαγμα των καταθέσεων από την Κύπρο» με στόχο την «αρπαγή του πλούτου της νότιας Ευρώπης» έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Λευκωσία.
Η Κύπρος επιλέγεται ως το πρώτο πειραματόζωο γενικευμένου κουρέματος καταθέσεων, δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο για «ληστεία που εξαπλώνεται από τους μισθούς και τις συντάξεις, στις αποταμιεύσεις».
Αν κάποιος θέλει να μπει στην χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς ιδέες του, δεν θα το επιτρέψουμε, δήλωσε η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ αναφερόμενη στο θέμα χορήγησης βίζας σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής που προτίθενται να επισκεφθούν την Αυστραλία.

Print Friendly

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments