ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 22 Μαρτίου 2012
  • Views148

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=YMPETdU2g5c[/tube]

Επιστολή προς την διοίκηση της βιομηχανίας φωσφορικών λιπασμάτων απέστειλαν οι εργαζόμενοι, μετά την χθεσινή τους γενική συνέλευση, με την οποία εξέφρασαν την επιθυμία τους να μάθουν περισσότερα στοιχεία για τους Ρώσους επιχειρηματίες που επισκέφτηκαν την βιομηχανία προ ολίγων ημερών. Μοναδικό μέλημα των εργαζόμενων είναι η διατήρηση της λειτουργίας του εργοστασίου, κάτι το οποίο θα είναι εφικτό μόνο με την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΒΦΛ, ασχέτως από το ποιος θα το κάνει.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες της ΒΦΛ επιχειρούν να καθησυχάσουν τους εργαζόμενους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι οι επισκέπτες από την Ρωσία είναι γνώστες του αντικειμένου των χημικών βιομηχανιών και ότι ο μόνος τους στόχος είναι η επίτευξη συμφωνίας με στρατηγικούς επενδυτές.

Πάντως, οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ σχολιάζουν με δηκτικό τρόπο τα δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων περί αδυναμίας εισροής χρημάτων στην βιομηχανία εξαιτίας εμπλοκής του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με την δικαιοσύνη, ενώ επικρότησαν τις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ Σάββα Εμινίδη ότι η διοίκηση θα πρέπει ή να πληρώσει ή να πουλήσει.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments