LIFESTYLE SEX — 23 Απριλίου 2013
  • Views2622

Έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες και τσόντες βλέπουν και πολλές από αυτές έχουν συμμετάσχει έστω μία φορά σε παρτούζα. Εγώ πάλι κοιμάμαι… Νόμιζα ότι παρτούζες κάναμε μόνοι μας, από αυτά που ακούω από τις γυναίκες.

Από τον Πέτρο Κωστόπουλο

Όπως είδατε σε θέμα του koolnews.gr, έρευνα του περιοδικού Glamour έδειξε ότι το 37% των γυναικών βλέπει τσόντες από το ίντερνετ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και μάλιστα κάποιες από αυτές τις κατεβάζουν και στο γραφείο! Κι εγώ νόμιζα τόσο καιρό ότι κάποια βογκητά την ώρα της εργασίας, προέρχονταν μόνο από την κούραση, την πολύ δουλειά και το εργασιακό στρες.

Στο GQ πάλι άλλη έρευνα λέει ότι το 60% των γυναικών έχει προσπαθήσει αυτό που κυριλάτα λένε οι Αμερικάνοι «threesome». Αυτό που λέμε στη δική μας γλώσσα παρτούζα των τριών (τουλάχιστον). Και πάλι εγώ μπερδεύτηκα γιατί ομολογουμένως δεν ξέρω καμία γυναίκα η οποία να παραδέχεται ότι έχει συμμετάσχει σε αυτού του είδους το ερωτικό παιχνίδι. Αντίθετα εγώ και οι γνωστοί μου απλά έτυχε να βρούμε κάποιες την ώρα που το κάνανε. Αλλά να ακούσω ποτέ.  Αυτό είναι σαν το αστείο με την παντρεμένη.

Όπως λένε οι γυναίκες μόνο οι άντρες ξενοπηδούν. Οι γυναίκες ποτέ!!! Είναι τόσο κάθετες που τελικά πάλι εγώ και οι φίλοι μου νομίσαμε ότι την ίδια παντρεμένη είχαμε βρει σε ολόκληρη την Ελλάδα.  Εγώ δεν είμαι οπαδός της τσόντας. Ειλικρινά δεν έχω κατεβάσει ποτέ στο ίντερνετ και δεν έχω μπει στο youporn. Απλά καμιά φορά στο κρεβάτι, αργά το βράδυ, χαζεύω το Novacinema 3 που είναι τίγκα στην τσόντα. Καμιά φορά κολλάω αλλά συνήθως φεύγω γρήγορα ή γιατί η όλη σκηνοθεσία είναι του κώλου (όπως αξίζει) είτε γιατί τα βογκητά είναι τόσο ψεύτικα που ξενερώνεις, είτε γιατί οι πρωταγωνιστές και ιδίως οι γυναίκες είναι χάλια μαύρα.

Παραδέχομαι, βέβαια, ότι κάποιες σπάνιες φορές με έχει ερεθίσει το θέαμα. Το λένε και οι σεξολόγοι! Μια καλή τσόντα, άλλωστε, σου δίνει έμπνευση, επιθυμία και νέες παραστάσεις πέρα από εκείνες που έχεις δίπλα σου.

Δεν ξέρω από ποιου τύπου σεμνοτυφία ορμώμενες οι γυναίκες αρνούνται την τσόντα. Ίσως γιατί τη θέλουν ή την χρειάζονται στις πολύ μοναχικές στιγμές τους. Αυτή όμως η σεμνοτυφία είναι αντισεξουαλική, όπως και κάθε σεμνοτυφία. Είναι ωραία καμιά φορά να πει ότι της αρέσει και να αρχίσεις να μιμείσαι -και μάλιστα επί το καλύτερον- αυτό που βλέπεις. Έτσι μπορεί και να ξεκολλήσεις από το ιεραποστολικό που έχεις καταντήσει… που άντε το πολύ πολύ να το κάνεις τετράποδο. Είναι γνωστό ότι βλέποντας μαθαίνεις. Θα μου πείτε οι έρευνες αυτές έγιναν στην Αγγλία και δεν ισχύουν για μας. Ναι καλά…

Από τότε που το ίντερνετ και η τηλεόραση σου φέρνουν σπίτι την τσόντα, οι γυναίκες βρήκαν την καλή τους. Είναι σαφές ότι πριν δεν μπορούσαν να πάνε στα περίπτερα και να ζητάνε τσοντοπεριοδικά, φοβούμενες ίσως ότι θα την άκουγαν και από τον περιπτερά. Φράσεις του τύπου «Άστο κορίτσι μου το περιοδικό και έλα μαζί μου. Εγώ το έχω γράψει, δάσκαλος είμαι».

Τώρα, όσο αναφορά στην παρτούζα, είναι σαφές ότι υπάρχει κάπου γύρω μας. Το 37% στην Αγγλία παραδέχτηκε, όπως προανέφερα, ότι το έχει δοκιμάσει έστω μία φορά. Θεωρώ τους Εγγλέζους και τις Εγγλέζες σεξουαλικά εντελώς ανέραστο και αντισεξουαλικό λαό. Σε μένα, προσωπικά δεν έχει κάνει ποτέ κούκου Αγγλίδα, παρά το γεγονός ότι χιλιάδες βλέπαμε και σε Σκιάθο και σε Κέρκυρα παλιότερα. Με το παλιότερα, εννοώ όταν ήμασταν στην ηλικία των 20 και κάτι, όπου ό,τι βλέπαμε μπροστά μας οι Έλληνες το θεωρούσαμε εξωτικό και μαγικό. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι σε λαούς πιο «πουτανιάρηδες», όπως οι Ισπανοί, οι Ιταλοί και οι Έλληνες, αυτό το ποσοστό μπορεί να είναι και μεγαλύτερο. Άλλωστε πολλοί σεξολόγοι υποστηρίζουν ότι η μεγαλύτερη σεξουαλική φαντασίωση της γυναίκας είναι να βρίσκεται με δυο, τρεις, τέσσερις άντρες, σαν τη διαφήμιση του Dolce&Gabbana  όπου αν θυμάσαι ήταν μια ημίγυμνη στο πάτωμα και γύρω γύρω καμιά 20αριά άνδρες.

Στην Ελλάδα το να μιλήσουν οι γυναίκες για παρτούζα είναι τεράστιο ταμπού. Αυτό μπορείς μόνο να το ζήσεις, αν το δουλέψεις καλά σαν άντρας. Αλλά όχι να το ακούσεις. Βέβαια, στο μυαλό του κάθε άντρα η καλύτερη εμπειρία ομαδικού σεξ είναι να είναι αυτός μόνος του και αυτές δυο τρεις… Πιστεύω έχει τύχει στους περισσότερους κάποια στιγμή στη ζωή τους αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να το ακούσουν.

Καλό ή κακό που συμβαίνουν και τα δύο; Εγώ πιστεύω καλό κάλλιστο είναι ότι σου δημιουργεί μεγαλύτερη σεξουαλική διάθεση και ό τι σου ικανοποιεί κρυφές σου φαντασιώσεις. Δεν μπορεί να ζήσεις μια ζωή σεμνότυφη σεξουαλικά. Εδώ οι ξενέρωτοι Ινδοί και έχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια ένα Κάμα Σούτρα που αν θες κάποια στιγμή να το εκπληρώσεις δεν θα τελειώσεις ποτέ

Εκείνο που καταλαβαίνουν λιγότερο οι γυναίκες σε σχέση με τους άντρες είναι ότι συνήθως δεν μιλάνε για τις φαντασιώσεις τους, δεν μιλάνε για τις διαθέσεις τους, δεν μιλάνε για τα γούστα τους. Και το χειρότερο είναι ότι δεν μιλάνε κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό δεν το λέω εγώ. Να, ρωτήστε και τον κύριο Ασκητή. Το ίδιο θα σας συστήσει. Το να ακούει ένας άντρας μια γυναίκα να εκφράζεται, είτε πριν ή κατά τη διάρκεια του σεξ είναι εξόχως ερεθιστικό. Δεν είμαστε μαθημένοι και μας χτυπάει κατευθείαν στο παρασυμπαθητικό…

Εντάξει, λοιπόν. Καλοκαίρι είναι, ζέστη κάνει, οι γυναίκες κυκλοφορούν σχεδόν τσίτσιδες, ευκαιρία είναι να κάνουμε κι εμείς μια αρχή. Όχι να μας τη λένε τώρα οι ξανθόψειρες από την Αγγλία.

Print Friendly

Τα ζώδια σήμερα 23/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 23/10/2016

Οκτώβριος 23, 2016
Τα ζώδια σήμερα 16/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 16/10/2016

Οκτώβριος 16, 2016
Τα ζώδια σήμερα 15/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 15/10/2016

Οκτώβριος 15, 2016

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments