ΞΑΝΘΗ — 09 Οκτωβρίου 2012
  • Views170

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=SWIHfv9jILE[/tube]

Σύμφωνα με πληροφορίες που κανένας από τον Δήμο Τοπείρου δεν διέψευσε μέχρι στιγμής, έχουν γίνει αγωγές από την πλευρά του σε δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.
Μάλιστα απ ότι πληροφορηθήκαμε στις αγωγές αναφέρετε ότι για αποζημίωση της ηθικής βλάβης που υπέστη ο δήμαρχος Τοπείρου και οι συνεργάτες του ζητείται από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να καταβάλουν σύμφωνα με τις αγωγές, το ποσό των 100.000 ευρώ-προφανώς τόσα χρειάζονται κάποιοι.
Βέβαια όπως μας πληροφόρησαν στην μία αγωγή που υπεβλήθη από στενή συνεργάτιδα του δημάρχου, η αποζημίωση που ζητείται από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης φτάνει το ποσό-μόνο- των 20.000 ευρώ.
Οι αγωγές υποβλήθηκαν γιατί οι αντιπολίτευση κάλεσε τους ελεγκτές της Δημόσιας Διοίκησης να ελέγξουν την διαχείριση των κονδυλίων από την πλευρά του Δήμου.
Σύμφωνα με την πηγή μας ο κ. Δήμαρχος αντί όπως οφείλει να δεχτεί τον έλεγχο από την πλευρά της αντιπολίτευσης, άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος της, υπέβαλε αγωγές στους δημοτικούς συμβούλους της προφανώς για να τους φιμώσει, τρομοκρατήσει και να μην πραγματοποιήσουν το θεσμικό τους καθήκον που είναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ της διοίκησης του δήμου. Κάτι που κάνουν και τα μέσα ενημέρωσης για όσους πολιτικούς έχουν στήσει «βιλαέτια» με τα λεφτα των φορολογουμένων.
Άλλωστε προ καιρού ο Δήμαρχος Τοπείρου το ίδιο έπραξε σε δημοσιογράφο της Ξάνθης, απειλώντας τον ότι θα τον στείλει στα δικαστήρια αν ξαναγράψει για αυτόν- τον κ. Χατζηευαγγέλου- προς γνώσει και συμμόρφωση τον υπολοίπων μέσων ενημέρωσης.

Πηγή: xanthitimes.gr

Print Friendly

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016
ΦΕΞ | 6ο Micro μ Festival

ΦΕΞ | 6ο Micro μ Festival

Σεπτέμβριος 28, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments