ΚΑΒΑΛΑ — 07 Ιανουαρίου 2013
  • Views158

Επιστολή Προέδορυ ΟΕΒΕΚ προς Βουλευτές Καβάλας

Αξιότιμοι κύριοι,

 

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε στα πανελλήνια μέσα ενημέρωσης ανακοινώσεις σχετικά με την τεράστια μείωση των εσόδων του κράτους από τους φόρους στο πετρέλαιο και τα τέλη των οχημάτων. Με τους πιο συγκρατημένους υπολογισμούς γίνεται αναφορά για τουλάχιστον 500 εκ. ευρώ λιγότερα έσοδα μόνο από αυτές τις δύο «πηγές», χωρίς βέβαια να υπολογίζουμε τα επιπλέον εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έχασε το κράτος από τα συναφή επαγγέλματα. (συντηρητές καυστήρων, βενζινοπωλών, θερμουδραυλικών, βουλκανιζατέρ, συνεργεία αυτοκινήτων, ασφαλιστών, φανοποιών, βαφέων αυτοκινήτων, ηλεκτρολόγων αυτοκινήτων, εμπόρων συναφών με τα ανωτέρω κα).

 

Το ερώτημα μας είναι απλό και σας παρακαλούμε πολύ αυτή τη φορά τουλάχιστον να μας απαντήσετε, ώστε να ξέρουμε τι μας περιμένει.

 

Αφού ο προϋπολογισμός του κράτους με βάση τις μνημονιακές δεσμεύσεις πρέπει να τηρείτε στο απόλυτο, από πού θα βρεθούν αυτά τα εκατοντάδες χαμένα εκατομμύρια ευρώ;

 

Όπως διαπιστώνετε για πρώτη φορά το ερώτημα μας διαμορφώνεται στις δικές σας προτεραιότητες, δηλαδή στο κράτος. Και αυτό δεν είναι κάποιο τρικ. Απλά θέλουμε έστω και μια φορά να μας απαντήσετε.

 

Αναμένοντας λοιπών τις απαντήσεις σας,

 

 

Με τιμή και ευχές για το νέο έτος,

 

 

 

Παναγιώτης Αρσονιάδης

Πρόεδρος ΔΣ

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments